Επικοινωνία

Στείλτε μας email

Εναλλακτικά, μπορείτε να έρθετε στην επόμενη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας 😉

Αν είστε μέλος του Συλλόγου, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα ενημέρωσης στοιχείων.

2 απαντήσεις στο “Επικοινωνία”

 1. Καλησπέρα.
  Πέρσι εργαζόμουν στα Άνω Λιόσια και φέτος βρίσκομαι σε άλλη περιοχή ως αναπληρώτρια παράλληλης στήριξης. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να γνωρίζω ακριβώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μου; Πιο συγκεκριμένα, θέλω να μάθω, αν είμαι υποχρεωμένη ( εντός του διδακτικού μου ωραρίου) να απασχολήσω το ίδιο τμήμα ή κάποια άλλη τάξη στην περίπτωση που απουσιάζει ο μαθητής μου. Υπάρχει κάπου σαφής η νομοθεσία;

 2. Μετά την δημοσιοποίηση των προσωρινών πινάκων κατάταξης της 1ΓΕ/2019 προκήρυξης 1837 συνάδελφοι προστεθήκαμε στη λίστα των απορριπτέων λόγω ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ, που προυπήρχε από την 3ΕΑ/2019 προκήρυξη. Πλήθος συναδέλφων θα προστεθούν στη λίστα αυτή με την δημοσιοποίηση τω αντίστοιχων πινάκων της 2ΓΕ/2019. Χιλιάδες οικογένειες συναδέλφων έρχονται αντιμέτωπες με την ανεργία λόγω ενός ηλεκτρονικού-τεχνικού λάθους, καθώς κανένας από μας δεν είχε πρόθεση για μη πληρωμή του εν λόγω παραβόλου. Τεχνικές δυσλειτουργίες, ασάφειες και απουσία ασφαλιστικών δυκλέιδων στο σύστημα υποβολής αιτήσεων του Ασεπ μας στερούν το δικαίωμα όχι μόνο διορισμού αλλά και εργασίας ως αναπληρωτές. Οι απόψεις συγκλίνουν στην άποψη ότι μόνο με πολιτική βούληση μπορέι το θέμα αυτό να λυθεί. Μια νομοθετική ρύθμιση η οποία θα επιτρέπει την συμπερίληψη αιτήσεων ανεξαρτήτως παραβόλου, για συναδέλφους οι οποίοι θα μπορούν, αν όχι να διεκδικήσουν δικαιωματικά τον διορισμό τους, να εργαστούν ως αναπληρωτές την προσεχή χρονιά.
  Η αδικία του πράγματος είναι αποδεδειγμένη. Χάνουμε για 3 σχολικά έτη την δυνατότητα εργασίας. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες νομοθετικές μεταρυθμίσεις οι οποίες θίγουν το συμφέρον πλήθους συναδέλφων (ιδιωτική εκπαίδευση, Διευθυντές εκπάιδευσης, αύξηση μαθητών στις τάξεις κλπ κλπ) προβάλλουν την ανάγκη κινητοποίησης των αρμοδίων συνδικαλιστικών οργάνων, προς υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.
  Αναμένουμε τις κινήσεις σας. Δεν είναι δυνατό να αφήσουμε την δημόσια Παιδεία να οδεύσει προς την καταστροφή.
  Ο παραλογισμός ο οποίος μας οδηγεί στην ανεργία και την απόγνωση για 3 ευρώ πρέπει να σταματήσει τώρα!

  Οι Απορριπτέοι Εκπαιδευτικοί 1ΓΕ, 2ΓΕ, 3ΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μη συγχωνεύετε τα όνειρά μας ~ Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας

Αρέσει σε %d bloggers: