Δεν πάει άλλο! Να πάρουμε με τον αγώνα μας την υπόθεση της προστασίας της ζωής, της περιουσίας του λαού, του περιβάλλοντος και του όποιου δασικού πλούτου έχει απομείνει, στα χέρια μας

Η Δυτική Αττική, δοκιμάζεται! Από την Τρίτη 22/8 μαίνονται πυρκαγιές στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και την Πάρνηθα, στη Φυλή και τα Άνω Λιόσια, στον τόπο όπου δουλεύουμε και κατοικούμε, τον τόπο που ζουν οι μαθητ(ρι)ες μας με τις οικογένειές τους. Οι κάτοικοι της περιοχής, ζουν κρίσιμες ώρες. Για μια ακόμη φορά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, βλέποντας τους κόπους μια ζωής να γίνονται στάχτες εξαιτίας της επιλεκτικής ανικανότητας του αστικού κράτους.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση ΤΩΡΑ να στείλει στον ορεινό όγκο της  Πάρνηθας όλα τα αναγκαία μέσα για να σταματήσει η φωτιά. Να αξιοποιηθεί ό,τι υποδομή υπάρχει, πτητικά και επίγεια μέσα για να σωθεί ότι σώζεται.

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Ηρώ Κωνσταντοπούλου” εκφράζει την αλληλεγγύη του αυτές τις δύσκολες ώρες σε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες που δοκιμάζονται λόγω των πυρκαγιών, στους/στις μαθητ(ρι)ες και τους γονείς τους και συμμερίζεται την αγωνία τους. Δηλώνουμε ότι θα βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων του σωματείου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας με κάθε πρόσφορο τρόπο. Όποιος/α συνάδελφος/ισσα χρειάζεται βοήθεια παρακαλούμε να απευθύνεται στα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ. Επίσης όποιοι/ες συνάδελφοι/ισσες επιθυμούν να βοηθήσουν να απευθύνονται στο σωματείο για να γίνει αυτό με οργανωμένο τρόπο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δινοπούλου Βαγγελίτσα 6942058301

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δούκα Ευαγγελία 6977622308

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κάιλα Μυρσίνη 6978991750

ΤΑΜΙΑΣ: Κονδύλη Νατάσα 6971875955

ΜΕΛΟΣ: Ζαπάντης Νίκος 6972649720

ΜΕΛΟΣ: Τζίκας Χρήστος 6979187028

ΜΕΛΟΣ: Τόλη Πολίνα 6974064710

Συνέχεια ανάγνωσης Δεν πάει άλλο! Να πάρουμε με τον αγώνα μας την υπόθεση της προστασίας της ζωής, της περιουσίας του λαού, του περιβάλλοντος και του όποιου δασικού πλούτου έχει απομείνει, στα χέρια μας

Για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της υπουργού πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, να ανακαλέσει την άδεια χρήσης του κτιρίου που χρησιμοποιεί ως έδρα του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, επειδή πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο «Δικαιοσύνη στο Έγκλημα της Πύλου» στις 18 Ιουλίου 2023.

Συνέχεια ανάγνωσης Για την έξωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων