Όλες όλοι στην κινητοποίηση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6 στη 1μμ στην ΔΔΕ Πειραιά με σκοπό να παρθούν πίσω οι διώξεις συναδέλφων για συνδικαλιστική δράση!

Να σταματήσουν τώρα οι νέες συνδικαλιστικές διώξεις

Να ανακληθούν όλες οι συνδικαλιστικές διώξεις.

Η ΕΔΕ και η κλήση για κατάθεση της συναδέλφισσας Χρύσας Χοτζόγλου, μέλους της ΕΛΜΕ Πειραιά, και του συναδέλφου αναπληρωτή  Δημήτρη Χαρτζουλάκη, μέλους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά, κατέληξε στην απαγγελία κατηγοριών και στην παραπομπή των συναδέλφων στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής!

Συνέχεια ανάγνωσης Όλες όλοι στην κινητοποίηση ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/6 στη 1μμ στην ΔΔΕ Πειραιά με σκοπό να παρθούν πίσω οι διώξεις συναδέλφων για συνδικαλιστική δράση!

Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ!

Στηρίζουμε τον αγώνα τον εργατών της Λάρκο, βρισκόμαστε δίπλα τους εκατοντάδες σωματεία εργαζόμενων και φορείς από όλη την  Ελλάδα, δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργατών!

Συνέχεια ανάγνωσης Οι εκπαιδευτικοί στηρίζουμε τον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ!

Τελική αποτίμηση για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας – ΔΕΝ συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία. Όπλο μας η απεργία αποχή

Δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση!

Υπογράφουμε ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ τη δήλωση Απεργίας-Αποχής του συλλόγου μας από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας!

Συναδέλφισσες-φοι,

Έχουμε όλες και όλοι κατανοήσει ότι η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι κομβικής σημασίας, όχι μόνο για το μέλλον του κλάδου, αλλά για το σύνολο της δημόσιας εκπαίδευσης! Δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία του ν.4823/21 για την αξιολόγηση! Σε συνέχεια της δράσης μας όλη τη χρονιά, καλούμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συνεχίσουμε αποφασιστικά την απεργία-αποχή και να απέχουμε και από αυτή την τελευταία φάση της αξιολόγησης της σχολικής μονάδας, αυτή της Έκθεσης Εσωτερικής Αξιολόγησης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24, με καταληκτική ημερομηνία την 25/6. Υπογράφουμε ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ τη δήλωση Απεργίας-Αποχής του συλλόγου μας από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας!

Συνέχεια ανάγνωσης Τελική αποτίμηση για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας – ΔΕΝ συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία. Όπλο μας η απεργία αποχή

Σχετικά με την τηλεκπαίδευση λόγω καύσωνα: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ με ανεμιστήρες και κλιματισμό, με τους/τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά στο φυσικό τους χώρο όχι πίσω από κάμερες!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εκπαίδευση που δεν αποκλείει αλλά αντίθετα διασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών μας.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την προστασία όλων από τις έντονες καιρικές συνθήκες.

Ενώ η χώρα πλήττεται από καύσωνα με ακραίες θερμοκρασίες, για ακόμη μία φορά κυβέρνηση – ΥΠΑΙΘ έδωσε την ευθύνη στους δήμους και στις διευθύνσεις να αποφασίσουν σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, ανακοινώνοντας μόνο γενικές συστάσεις για ελαφρύ και ανοιχτόχρωμο ρουχισμό(!!), διαλείμματα στις τάξεις χωρίς ανεμιστήρες ή κλιματισμό! Την ίδια στιγμή γονείς και εκπαιδευτικοί εισέπραξαν από το δήμο Φυλής απίστευτες απαντήσεις: «εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πηγαίνετε στο υπουργείο για κλιματιστικά και ανεμιστήρες, δεν έχουμε χρήματα για νερά, αυτά τα λέει το υπουργείο, που να βρούμε τα χρήματα».

Συνέχεια ανάγνωσης Σχετικά με την τηλεκπαίδευση λόγω καύσωνα: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σχολεία ΑΝΟΙΧΤΑ με ανεμιστήρες και κλιματισμό, με τους/τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά στο φυσικό τους χώρο όχι πίσω από κάμερες!