ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 29/5/14

Άνω Λιόσια 23.5.2014

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 29 ΤΟΥ ΜΑΗ 2014

Συνάδελφοι/ισσες,

την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 και ώρα 14.15 θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου η δεύτερη τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι των ολοήμερων καλούνται να παραστούν δηλώνοντας στάση εργασίας, την οποία θα καλύψει οικονομικά ο σύλλογος.

Συνάδελφοι/ισσες,

η άδεια που παίρναμε όλα τα προηγούμενα χρόνια όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να πραγματοποιήσουμε 2 τακτικές γενικές συνελεύσεις το χρόνο ήταν βασική κατάκτηση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Δυστυχώς η χρόνια απαξίωση των μαζικών μας διαδικασιών από εμάς τους ίδιους έδωσε το άλλοθι στο υπουργείο και τη διοίκηση να σταματήσει να χορηγεί άδειες για γενικές συνελεύσεις.

Καλούμε όλους και όλες να παραστούν διότι η συγκυρία απαιτεί μαζικές, συλλογικές και αγωνιστικές αποφάσεις και δράσεις.

Καταρχήν, χρειάζεται άμεσα να αποφασίσουμε πως προχωράμε με την αυτοαξιολόγηση και τα σχέδια εργασίας, αλλά και να διαμορφώσουμε τις προτάσεις μας για το συνέδριο της ΔΟΕ και την αξιολόγηση που θα ξεκινήσει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Επίσης, στη συνέλευση θα γίνει και απολογισμός των πεπραγμένων της ΔΟΕ.

Παρακαλούμε όσοι/ες αναπληρωτές δεν έχουν τακτοποιήσει τη 2η δόση της συνδικαλιστικής συνδρομής να φροντίσουν να το κάνουν επικοινωνώντας με το μέλος του ΔΣ που ενημερώνει το σχολείο ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του ΔΣ.

Ας αναλογιστούν όλοι τι είχαμε και τι χάσαμε… τι έχουμε ακόμα και τι θα χάσουμε όσο δεν αντιδρούμε.

Ο πρόεδρος

Η γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *