Σημαντική Ανακοίνωση για έναν μικρό μας μαθητή

Σημαντική Ανακοίνωση για έναν μικρό μας μαθητή

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε μια σημαντική ανακοίνωση του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας ενός μικρού μαθητή.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Άντζελο – Ραφαήλ, μαθητής της Α΄ τάξης του σχολείου μας. Ο μαθητής μας, το Σεπτέμβριο του 2015, έδωσε με επιτυχία και κέρδισε την πρώτη μάχη  με την επάρατη νόσο. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε και τον πρώτο κύκλο θεραπειών του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τώρα, ο Άντζελο – Ραφαήλ έχει μεταβεί, με τους γονείς του, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της  Γερμανίας, ώστε να συνεχίσει την θεραπεία του, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στον Ελλαδικό χώρο και στη συνέχεια να προβεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία όλων μας, για τόσο σοβαρά θέματα υγείας, επιθυμούμε να ενισχύσουμε οικονομικά την οικογένεια του μαθητή, μιας και το οικονομικό κόστος είναι δυσβάστακτο.

Χρήματα μπορούμε να καταθέσουμε στον  τραπεζικό λογαριασμό της  τράπεζας

Alpha Bank

IBAN:       GR90  0140  5920  5920  0231  0013  644

Βαθιά μες στην καρδιά μας νιώθουμε ότι ο Άντζελο – Ραφαήλ θα τα καταφέρει και θα γυρίσει ξανά κοντά μας υγιής και χαρούμενος.

Σύλλογος  Διδασκόντων 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Σύλλογος  Γονέων & Κηδεμόνων 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *