ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 9:00 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, μετά το τέλος της οποίας θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει με το πέρας των εργασιών της συνέλευσης και θα διαρκέσει έως τις 17:00.

Οι παρατάξεις καθώς και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στην Δούκα Ευαγγελία (4ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) και στον Μαρούτα Γιάννη (2ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) το αργότερο μέχρι τη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

Επισημαίνουμε ότι η συνδρομή των αναπληρωτών, μετά από αίτημα και του συλλόγου μας, ανέρχεται στα 17 ευρώ. Το ποσό θα καταβληθεί εφάπαξ την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών, Τετάρτη 7/12.

Η Γενική Συνέλευση και η διαδικασία αρχαιρεσιών αφορά όλα τα μέλη του συλλόγου και η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν παρευρεθεί, οφείλει να παρουσιαστεί στο σχολείο του και να εργαστεί.

Η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες του συλλόγου είναι το όπλο μας στη επιχειρούμενη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που διαλύει τα σχολεία μας, αποσαθρώνει τα εργασιακά μας δικαιώματα, υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. Η παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση και η λήψη αποφάσεων για την παραπέρα δράση μας είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να οργανώσουμε συντονισμένα την απάντηση και τις δράσεις του συλλόγου για την επόμενη περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *