Έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 22/2/2017

Έκτακτη γενική συνέλευση

την Τετάρτη 22/2/2017

στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου

και ώρα 13.30

Τα καταστροφικά αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ γίνονται μέρα με τη μέρα όλο και πιο καθαρά. 2 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η κοινωνική καταστροφή όχι μόνο δεν κόπασε, αλλά συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τι μας περιμενει;

Δημοσιονομικός κόφτης παντού, νέα μείωση του αφορολόγητου, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα, κατεδάφιση των όποιων ασφαλιστικών δικαιώματων απέμειναν, επέκταση της ελαστικής εργασίας, μαθητεία, απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση των ΣΣΕ, περικοπές και αλλαγή του χαρακτήρα του επιδόματος ανεργίας… και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Με δυο λόγια : 4o μνημόνιο.

Το παζλ της κοινωνικής καταστροφής έρχεται να συμπληρώσουν οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες και μετανάστες, που κρατούνται όμηροι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων των «πολιτισμένων» χωρών της δύσης.

Αλλά και στο χώρο της εκπαίδευσης οι εξελίξεις είναι δυσοίωνες. Νέος τύπος ολοήμερου δημοτικού και νηπιαγωγείου, συρρίκνωση της ειδικής αγωγής, επαναφορά της αξιολόγησης, αλλαγές στη Β/βάθμια, μείωση χρηματοδότησης, χιλιάδες απολύσεις αναπληρωτών.

 

Εμείς τι λέμε;  Εμείς τι κάνουμε;

Να ξεπεράσουμε την αδράνεια, να οργανώσουμε την αγωνιστική μας αντίδραση, να δημιουργήσουμε ρεύμα ανατροπής. Το μήνα Φεβρουάριο πραγματοποιούνται γενικές συνελεύσεις σε όλους τους διδασκαλικούς συλλόγους της χώρας.

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *