Πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο Παρασκευή 30/3, 13.30 στα Προπύλαια

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ!

Παρασκευή 30/3 στις 1.30μ.μ. πανελλαδικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στο μέγαρο Μαξίμου

Ο σύλλογος κηρύττει από 1-3 ώρες επιπλέον στάση εργασίας στην 3ωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΔΟΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τις 23/2 έως και σήμερα βρίσκονται σε αγώνα διάρκειας διεκδικώντας μαζικούς μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία. Η μεγαλειώδης κινητοποίηση χιλιάδων εκπαιδευτικών, φοιτητών, μαθητών και γονέων στις 16/3 κατέλαβε για 2η φορά το υπουργείο πραγματοποιώντας νέα πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα αποφασίζοντας την συνέχεια του αγώνα και την επιδίωξη πανεκπαιδευτικού μετώπου που θα παλέψει συλλογικά και ενιαία για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και των κατευθύνσεων ΕΕ και ΟΟΣΑ!

Δώσαμε σαφές μήνυμα ότι δε μπορούν να σταματήσουν την ορμή και την αποφασιστικότητα του εκπαιδευτικού κινήματος! Ούτε η καταστολή των ΜΑΤ, ούτε οι δηλώσεις για μηδενικούς διορισμούς και σύστημα πρόσληψης/διορισμών με κριτήρια που θα απαξιώνουν το πτυχίο και θα στρέφουν τον έναν εκπαιδευτικό απέναντι στον άλλο σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων την ώρα που τα χιλιάδες κενά στα σχολεία εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή! Δηλώσαμε και συνεχίζουμε να δηλώνουμε ότι δε θα παζαρέψουμε ούτε ένα συνάδελφό μας! Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία όλων!

Την ίδια στιγμή το Υπουργείο ανοίγει όλα τα μέτωπα! Η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις δομές εκπαίδευσης και την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας να σημάνουν συναγερμό στους εκπαιδευτικούς! Απέναντι στις επιδιώξεις τους σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη της υπεράσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων, του δημόσιου σχολείου και νηπιαγωγείου, των μορφωτικών αναγκών των παιδιών μας!

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *