… στηρίζουμε την απεργιακή συγκέντρωση στις 14/6

Η κυβέρνηση προχωράει αδίστακτα, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, στην ψήφιση των 55 προαπαιτούμενων για την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης την Πέμπτη 14/6 στις 3 το μεσημέρι.
 
Ο σύλλογός μας έγκαιρα είχε επισημάνει την τεράστια σημασία της οργάνωσης του αγώνα ενάντια στην ψήφιση των προαπαιτούμενων για την 4η αξιολόγηση με κήρυξη πανεργατικής απεργίας και είχε καλέσει τη ΔΟΕ να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση
 
Η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ αρνήθηκαν να προχωρήσουν σε πανεργατική απεργία οργανώνοντας τον αγώνα ενάντια στα Μνημόνια και την 4η αξιολόγηση. Ο λόγος περνάει στο ταξικό εργατικό κίνημα. 
 
Ο Σύλλογος συνυπογράφει και στηρίζει την απεργιακή συγκέντρωση που καλεί η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων την Πέμπτη 14/6 στη 1μμ στην πλ. Κολοκοτρώνη. Για την διευκόλυνση των συναδέλφων ο σύλλογος κηρύσσει από 1 έως 3 ώρες στάση εργασίας στο εργασιακό ωράριο των συναδέλφων (ο κάθε συνάδελφος μπορεί να δηλώνει όσες ώρες θέλει να κάνει χρήση από το πρωινό ή από το ολοήμερο). Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12μμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *