ΣΑΒΒΑΤΟ 29.5 / 11:30 π.μ. Συγκέντρωση και πορεία στην Πετρούπολη, πλατεία Ηρώ, ενάντια στο θάψιμο και το κάψιμο των απορριμμάτων

Ο Σύλλογος μας συνεχίζει την δράση του για τα ζητήματα του περιβάλλοντος και της διαχείρισης των απορριμμάτων. Οι πολύ σοβαρές εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης και της περιφέρειας Αττικής χειροτερεύουν ακόμα περισσότερο την καταστροφική διαχείριση των απορριμμάτων, που ακολουθούν εδώ και χρόνια όλες οι κυβερνήσεις και οι περιφερειακές αρχές, με δραματικές συνέπειες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Μετά την πρωτοβουλία που πήραμε ως σύλλογος για ευρεία σύσκεψη, στηρίζουμε τη συγκρότηση της Πρωτοβουλίας  σωματείων συλλογικοτήτων αγωνιστ(ρι)ών Αττικής ενάντια στο θάψιμο και την καύση των απορριμμάτων και την κινητοποίηση στις 29 Μάη.

Καλούμε τη ΔΟΕ και τα εκπαιδευτικά σωματεία να πάρουν ανάλογες αποφάσεις και να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις αυτές και ευρύτερα τον αγώνα για μια διαχείριση των απορριμμάτων με προτεραιότητα στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και όλους τους πολίτες να συμμετέχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *