Τα σωματεία που έχουμε προκηρύξει Απεργία Αποχή από την αξιολόγηση καλούμε νέα πανελλαδική διαδικτυακή σύσκεψη συντονισμού την Πέμπτη 9/12 στις 6μμ

ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης», «Ηρώ Κωνσταντοπούλου», Ικαρίας- Φούρνων, «Κ.Σωτηρίου», ΕΛΜΕ Χανίων

Τα σωματεία που έχουμε προκηρύξει Απεργία Αποχή από την αξιολόγηση καλούμε σε αγωνιστικό βηματισμό κάθε ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ με νέα πανελλαδική διαδικτυακή σύσκεψη συντονισμού την Πέμπτη 9/12 στις 6μμ στο link στο ΖΟΟΜ:

https://us02web.zoom.us/j/84071340922

Meeting ID 840 7134 0922

Οι εκπαιδευτικοί με τον αγώνα μας υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο ξεπερνώντας το κλίμα φόβου που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας  με απειλές, τρομοκρατία και δικαστικές παρεμβάσεις. Με τον αγώνα μας αναδεικνύουμε ΟΛΑ τα ζητήματα που αφορούν το δημόσιο σχολείο, τους μαθητές μας και τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών και την ανάγκη να δοθούν λύσεις.

Το ΥΠΑΙΘ δεν πέτυχε τους στόχους του, η αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση-ιδιωτικοποίηση της σχολικής μονάδας δεν προχωρά απρόσκοπτα όπως θα ήθελε, παρ’ όλο τον πρωτόγνωρο ολοκληρωτισμό που έχει επιβάλλει με τις συνεχείς προσφυγές στα δικαστήρια, τις προφορικές και γραπτές απειλές των στελεχών του, τον φόβο και τη φημολογία ποινών από τα ΜΜΕ. Οι εκπαιδευτικοί δεν συναινέσαμε, όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς παρατάσεις που δίνονται για την ανάρτηση των εκθέσεων αξιολόγησης.

Ο αγώνας αυτός οφείλει να βγει έξω από τους τοίχους των σχολείων. Αφορά όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία όχι μόνο γιατί η κυβέρνηση νομοθετεί ενάντια στη δημόσια εκπαίδευση αλλά και γιατί πλήττονται κατάφορα όλα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, το δικαίωμα στην απεργία και στη συνδικαλιστική οργάνωση, τα σωματεία μας με βάση τον νόμο Χατζηδάκη.

Στη βάση των παραπάνω και με στόχο τον αγωνιστικό συντονισμό καλούμε σε νέα πανελλαδική διαδικτυακή σύσκεψη συντονισμού την Πέμπτη 9/12 στις 6μμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *