Τα χουντικής έμπνευσης έγγραφα Κόπτση και Κεραμέως σας τα επιστρέφουμε!

Πρόγραμμα δράσης επόμενων ημερών

Κάτω τα χέρια σας από τους/τις απεργούς!

Τετάρτη 23/2 στις 14:00 παράσταση στην Διεύθυνση Δυτ. Αττικής μαζί με τους/τις απεργούς

Ο σύλλογος κηρύσσει 1-3 ώρες στάση εργασίας για τους/τις συναδέλφους-ισσες του ολοήμερου

Ραντεβού στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου μπροστά από το 9ο ΔΣ Άνω Λιοσίων

Συναδέλφισσες-φοι,

Είμαστε υπερήφανοι για τους/τις εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας και τους/τις χιλιάδες εκπαιδευτικούς πανελλαδικά που δε διάλεξαν τον δρόμο της υποταγής, που σεβάστηκαν τον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους ρόλο.

Θα  υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, αποφασιστικά, συντονισμένα και αταλάντευτα και δεν θα τους επιτρέψουμε να ακουμπήσουν  κανέναν/καμία εκπαιδευτικό που δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση, γιατί αντιδρά στη διάλυση του δημόσιου σχολείου, με όποιον τρόπο και με όποιο ρόλο (διευθυντές/ντριες – προϊσταμένους/ες, συντονιστές/ριες ομάδων δράσης, συλλόγους διδασκόντων)  ακόμα και αν δεν καλύπτεται με απεργία αποχή από το σωματείο τους.

Το αμέσως επόμενο διάστημα οργανώνουμε:

Τετάρτη 23/2 στις 14:00 παράσταση στην Διεύθυνση Δυτ. Αττικής, μαζί με τους απεργούς που καλούνται να παραλάβουν τα έγγραφα Κόπτση Κεραμέως, για να δηλώσουμε: Είμαστε όλοι απεργοί! Καλούμε όλες/ους τους εκπαιδευτικούς καθώς και τους ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ της Δυτ.Αττικής να συμμετέχουν.

Πανελλαδική διαδικτυακή σύσκεψη την Τετάρτη 23/2 στις 8.15μμ στο link https://us02web.zoom.us/j/85270606010 όλων των διευθυντ(ρι)ων/προϊσταμένων με όλα τα σωματεία και δικηγόρους για συζήτηση πάνω στη νομική κάλυψη του θέματος

– Καλούμε όλους τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων μας να υπογράψουν ψηφίσματα στήριξης των συναδέλφων-ισσών μας (επισυνάπτεται σχέδιο)

–  Συνέντευξη τύπου

–  Έκδοση αφίσας και υλικού προπαγάνδας

–  Κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘ και αίτημα συνάντησης με Κόπτση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *