Κάλεσμα σε συντονισμό σωματείων, συλλογικοτήτων και φορέων – Τρίτη 14/3 στις 7.30μμ στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α)

Ο σύλλογος εκπ/κών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» στηρίζει το κάλεσμα του ΣΕΠΕ «Κ. Σωτηρίου», της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, του ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης», της ΠΕΝΕΝ, του Συλλόγου ΕΡΓ. ΕΛΓΟ Δήμητρα και καλούμε στο συντονισμό σωματείων, συλλογικοτήτων και φορέων την Τρίτη 14/3 στις 7.30μμ στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α).

Το κάλεσμα:

Τα σωματεία μας εκτιμούν ότι η τραγωδία στα Τέμπη πυροδότησε το ξέσπασμα οργής της νεολαίας και όλου του λαού σε ένα τεράστιο κίνημα που εκδηλώθηκε σε όλη τη χώρα το οποίο πρέπει να δικαιωθεί και να νικήσει.

Αυτή η κινητοποίηση υποχρέωσε στον καθορισμό των απεργιών με την ΓΣΕΕ να τρέχει ασθμαίνοντας να ανακοινώσει γενική απεργία στις 16/3.

Ωστόσο ο γραφειοκρατικός εργοδοτικός συνδικαλισμός αρνείται να προβάλει τα αναγκαία αιτήματα που έχει ανάγκη η νεολαία και ο λαός προκειμένου να δικαιωθούν και να ανατραπεί η εγκληματική πολιτική κυβερνήσεων, ΕΕ και κεφαλαίου και η αβίωτη ζωή που διαμορφώνουν.

Θεωρούμε αναγκαίο να συμβάλουμε συλλογικά στο συντονισμό όλων των αγωνιστικών δυνάμεων για :

  • Να διαμορφώσουμε ένα άμεσο κοινό πλαίσιο αιτημάτων που απαιτούμε να δικαιωθεί τώρα
  • Να διαμορφώσουμε ένα αγωνιστικό σχέδιο για τη συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα μετά την γενική απεργία στις 16 Μάρτη

Σ αυτή την κατεύθυνση καλούμε σε συντονισμό σωματεία, συλλογικότητες και φορείς την Τρίτη 14/3 στις 7.30μμ στα γραφεία της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15Α).

Σημείωση : Επειδή η κυβέρνηση ανερυθρίαστα φέρνει την Τρίτη στις 5μμ στην ολομέλεια της Βουλής το ν/σχέδιο που περιλαμβάνει το άνοιγμα του δρόμου για την ιδιωτικοποίηση του νερού (!!!) και επειδή θεωρούμε αυτονόητο ότι θα συμμετέχουμε σε κινητοποίηση που θα οργανωθεί την Τρίτη το απόγευμα στη Βουλή, η σύσκεψη συντονισμού θα γίνει αμέσως μετά την κινητοποίηση (εκτιμώμενη ώρα 7.30μμ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *