ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών: Για τις εκλογές αντιπροσώπων για την 84η Γ.Σ. της ΔΟΕ

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής στις 3 Ιούνη 2015 για την ανάδειξη αντιπροσώπων της 84ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΟΕ.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους έδωσαν δύναμη στη φωνή του ΠΑΜΕ
κι όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν για πρώτη φορά.

Σε μια κρίσιμη περίοδο, το αποτέλεσμα των εκλογών για την «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» κρίνεται ιδιαίτερα θετικό καθώς καταφέραμε να αυξήσουμε σημαντικά τις δυνάμεις μας και να εκλέξουμε κι έναν αντιπρόσωπο για το συνέδριο.

Θεωρούμε ότι ο συσχετισμός δυνάμεων στο Σύλλογό μας και χρειάζεται και μπορεί να αλλάξει προς το θετικότερο, με ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Για τη διεκδίκηση των απωλειών μας, για να μπει φραγμός στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζεται να φέρει η νέα συγκυβέρνηση.

Μόνο με τη συστηματική συμμετοχή όλων μας στο σωματείο και στο ανώτατο όργανο του, τις Γενικές Συνελεύσεις, μπορούν να βγουν ουσιαστικά πολιτικά συμπεράσματα και με συλλογικές αποφάσεις να ανατραπεί ο συμβιβασμός που καλλιεργεί ο νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός και οι συνιστώσες του.

Συνάδελφοι, την ώρα που για τον κλάδο ανάγεται σκόπιμα σε μείζον θέμα η ανάδειξη των στελεχών εκπαίδευσης, περνάνε στα ψιλά τα νέα σκληρά κι επώδυνα μέτρα που είναι έτοιμη να φέρει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μέτρα τα οποία θα πληρώσει πάλι ο λαός προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και να αυξηθούν τα κέρδη των πολυεθνικών και του μεγάλου κεφαλαίου. Μέτρα με τα οποία προβλέπεται νέα φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα, αλλαγές στο ασφαλιστικό, στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, στο ΦΠΑ κτλ.

Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία που στηρίζουν με συνέπεια τα ταξικά συμφέροντα των εργαζομένων και αρκετά από αυτά στηρίζονται από το ΠΑΜΕ, διοργανώνουν συλλαλητήρια ενάντια στα νέα μέτρα, σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 11 Ιούνη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δράσουμε από κοινού για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στα οποία συμμετέχουν με αποφάσεις συνελεύσεών τους πάνω από 500 σωματεία σε όλη τη χώρα.

Ραντεβού λοιπόν στο συλλαλητήριο της Αθήνας
Την Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7:30 μμ στην Πλατεία Ομονοίας

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ 21o ΑΙΩΝΑ

Άνω Λιόσια, 8 Ιούνη 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *