Αλληλεγγύη στην κατάληψη στο ΡΕΞ

Οι απειλές και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» εκφράζει ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη του στον αγώνα των καλλιτεχνών και σπουδαστών στο χώρο της τέχνης και στην κατάληψη του ΡΕΞ.

Καταγγέλλει την επίθεση στην κατάληψη από τον καλλιτεχνικό δ/ντή που με ανακοίνωση του στις 23/3 προσπαθεί να συκοφαντήσει, να εκβιάσει και να απειλήσει την κατάληψη.

Όλη την πρόσφατη περίοδο το εκπαιδευτικό κίνημα συναντήθηκε με τον αγώνα στο χώρο του πολιτισμού και ευρύτερα με το λαϊκό κίνημα και παλέψαμε και παλεύουμε μαζί ενάντια στον κοινό εχθρό που είναι η πολιτική που λεηλατεί τα δικαιώματα και απειλεί ακόμα και τις ζωές μας. Η βάρβαρη δολοφονική πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου που προτάσσουν το κέρδος πάνω από τις ζωές μας που λυμαίνονται το δημόσιο πλούτο και ιδιωτικοποιούν τα κοινωνικά αγαθά, που εντείνουν την εκμετάλλευση της εργασίας όλων μας και επεκτείνουν τη φτώχεια και την καταστολή, που πνίγουν τα όνειρα και το μέλλον της νεολαίας.

Ο αγώνας αυτός είναι σπουδαίος και μας αφορά όλες και όλους. Σε αυτόν τον κοινό αγώνα εντάσσεται και ο αγώνας στο χώρο του πολιτισμού και η κατάληψη στο ΡΕΞ.

Διαμηνύουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι η κατάληψη του ΡΕΞ δεν είναι μόνη της. Να μην σκεφτούν οποιουδήποτε είδους επίθεση ή πολύ περισσότερο καταστολή της κατάληψης. Θα μας βρουν όλους μας μαζί με τους ανθρώπους της κατάληψης και απέναντι στα σχέδια τους. Οι απειλές και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!

Ο αγώνας των νέων καλλιτεχνών μαζί και οι αγώνες στην εκπαίδευση την υγεία, των εργαζόμενων στις συγκοινωνίες και όλου του λαού θα νικήσουν.  

Συμμετέχουμε στηρίζουμε τις εκδηλώσεις στο χώρο της κατάληψης και την κατάληψη στο ΡΕΞ.

“Για έναν κόσμο, όπου η τέχνη θα είναι αναφαίρετο δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *