Την Τετάρτη 10/5 ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων απεργούμε – 8πμ όλοι/όλες συμμετέχουμε στην συγκέντρωση για την ενημέρωση των γονέων έξω από το 6ο ΔΣ Άνω Λιοσίων

Ο σύλλογος κηρύσσει από 1 έως 4 ώρες διευκολυντική στάση εργασίας για το πρώτο 4ωρο του πρωινού προγράμματος (8πμ μέχρι 12.10μμ) της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023, ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων PISA, προκειμένου να ακυρώσουμε τις εξετάσεις  PISA.

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA κόντρα στη δικαστική τρομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης της ΝΔ και της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ

Eνημερώνουμε τις/τους συναδέλφους ότι στην περίπτωση που η τετράωρη στάση που έχει προκηρυχθεί από την Δ.Ο.Ε. χαρακτηριστεί ως παράνομη από το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η Κεραμέως, μπορούν να κάνουν χρήση της στάσης εργασίας που έχει προκηρυχθεί από τον σύλλογό μας και την ΑΔΕΔΥ που έχει ήδη αποφασίσει την προκήρυξη 4ωρης στάσης, προκειμένου να ακυρώσουμε τις εξετάσεις PISA. 

ΥΠΑΙΘ και κυβέρνηση επιδιώκουν να καταστείλουν άλλη μια φορά το δικαίωμα των εκπαιδευτικών στην απεργία αξιοποιώντας τον νόμο-λαιμητόμο των εργασιακών δικαιωμάτων- Χατζηδάκη!

Δεν θα τους περάσει! Οι εξετάσεις PISA θα ακυρωθούν! Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όλων των μαθητών/τριών στην ολόπλευρη μόρφωση, ενάντια στην κατηγοριοποίηση, τις χορηγίες και τη γνώση εμπόρευμα.

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε αυτή τη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες μας να γίνουν τα πειραματόζωα που προστάζουν η ΕΕ-ΟΟΣΑ

Δεν θα επιτρέψουμε να «νεκρώσει» η γνώση και η κριτική σκέψη, κάθε ζωντανή λειτουργία του δημόσιου σχολείου, και να μετατραπεί σε τυποποιημένη μετρήσιμη δεξιότητα, τόση όση απαιτεί η αγορά!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΓΟΝΕΙΣ-ΜΑΘΗΤ(ΡΙ)ΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA, ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *