ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 22/11: Συγκέντρωση την Πέμπτη 23/11, στις 6.30μμ στο Υπ. Εθνικής Άμυνας – Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Να σταματήσει η εμπλοκή της χώρας στο έγκλημα -Φονιάδες των λαών, εγκληματούν πάνω στον παλαιστινιακό λαό – Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα

Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ επιδίδεται σε μια τεράστια επιχείρηση γενοκτονίας ενάντια στον παλαιστινιακό λαό στη Γάζα. Η στρατιωτική επιχείρηση, οι βομβαρδισμοί και οι επιθέσεις στο κέντρο της πόλης ακόμα και σε νοσοκομεία και στο λαό που βρίσκεται απροστάτευτος, η ισοπέδωση κτιρίων και υποδομών ολόκληρων περιοχών της πόλης  είναι εικόνες από τη σφαγή, των χιλιάδων αμάχων, γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα του δολοφονικού σχεδίου του Ισραήλ της ολοκληρωτικής καταστροφής και εξόντωσης των Παλαιστίνιων.

Οι τραγικές εικόνες κάνουν ακόμα και τους συμμάχους του Ισραήλ στις θηριωδίες, δηλαδή οι Αμερικάνοι και οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις ανάμεσά τους και η ελληνική κυβέρνηση, υποκριτικά να συστήνουν «αυτοσυγκράτηση» στο Ισραήλ και να ψελλίζουν τα περί «ανθρωπιστικών διαδρόμων» την ώρα που στην πράξη στέλνουν πολεμικό υλικό και έχουν άμεση συμμετοχή και είναι συνένοχοι στο έγκλημα.

Το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό που εκδηλώνεται σε όλο τον κόσμο και στη  χώρα μας πρέπει να ενταθεί ακόμα περισσότερο και να στραφεί ενάντια σε όσους στηρίζουν τις  δολοφονικές επιχειρήσεις.

Το σοβαρότερο καθήκον και συνεισφορά του κινήματος αλληλεγγύης στη χώρα μας είναι να απαιτήσει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απεμπλοκή της χώρας μας από την δολοφονική επιχείρηση. Να στραφούμε ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση που κάνει τη χώρα μας συνένοχη στο έγκλημα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να σταματήσει τώρα το έγκλημα.
  • Να σταματήσει κάθε εμπλοκή / συμμετοχή της χώρας μας στη σφαγή που υπογράφουν Ισραήλ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – «δολοφόνο του Ισραήλ» και να σπάσει ο άξονας Ελλάδας – Ισραήλ.
  • Να επιστρέψουν οι φρεγάτες και να ακυρωθεί κάθε στρατιωτική αποστολή εξω από τα σύνορα που έμμεσα (υποστηρικτικά) ή άμεσα συμμετέχει στις επιχειρήσεις. Καμιά διευκόλυνση στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ από το ελληνικό έδαφος.
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Να φύγουν οι βάσεις από την Ελλάδα.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Ενιαίο ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος

Καλούμε κάθε σωματείο συλλογικότητα και αγωνιστή να συνδιοργανώσει, συμμετέχει, στηρίξει την κινητοποίηση Πέμπτη 23/11 στις 6.30μμ στο Υπ Εθνικής Άμυνας που καθοδηγεί τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις.

Καλούμε τα εκπαιδευτικά σωματεία να αναλάβουμε σε συντονισμό δράση και πρωτοβουλίες, όλα τα σωματεία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να κλιμακώσουμε την πάλη μας και με απεργιακές μορφές ώστε να απαιτήσουμε να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα, απεμπλοκή της Ελλάδας από κάθε διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ.

Καλούμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς να κάνουν δική τους υπόθεση την πάλη ενάντια στον πόλεμο, τον αγώνα για ειρήνη, την αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται. Με τα παιδαγωγικά εργαλεία και την τεράστια πείρα που διαθέτουν, να βρουν τους κατάλληλους τρόπους και τα μέσα ώστε να μιλήσουν στους μαθητές και τις μαθήτριες για το πόλεμο, να δώσουν απαντήσεις στα τεράστια ερωτηματικά τους, να στείλουν μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *