Συμμετοχή & κάλεσμα στην Πρωτοβουλία συγκρότησης Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων

Συμμετοχή και κάλεσμα του συλλόγου στην Πρωτοβουλία συγκρότησης Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων

 

Σήμερα απέναντι στη γενικευμένη επίθεση του μαύρου μετώπου κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ-κυβέρνησης, και την εφαρμογή των μέτρων του 3ου μνημονίου, η μόνη διέξοδος και λύση είναι ο μαζικός συντονισμένος αγώνας μας. Για αυτό είναι αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε ο Συντονισμός των αγωνιστικών σωματείων και των συνδικάτων από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Επιδιώκουμε έναν Αγωνιστικό Συντονισμό:

Που θα ξεπερνά τα όρια που βάζει ο γραφειοκρατικός, εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός στην αντίσταση για την εφαρμογή των αντεργατικών πολίτικων και μέτρων. Που θα εμπνέει και θα ανοίγει ένα άλλο ορίζοντα στον αγώνα σήμερα. Που θα καταδεικνύει τις αιτίες και θα φέρνει μπροστά τα αναγκαία αιτήματα και στόχους σε συνθήκες κρίσης και υπέρβασης της σε όφελος των εργαζομένων.

Που θα παίρνει πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες και δράσεις , με πραγματικές μαζικές διαδικασίες βάσης, που θα συμβάλουν στον πανεργατικό συντονισμό για την ενιαία απάντηση του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Σύλλογος εκπ/κών ΠΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής συμμετέχει και καλεί στην πρωτοβουλία συγκρότησης συντονισμού πρωτοβάθμιων σωματείων:

Παρασκευή 27 Νοέμβρη 6 μ.μ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *