Ιστορική νίκη! Η Δ/νση ΠΕ Δυτ. Αττικής εξέδωσε τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων του ’20 ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ αναδρομικά απο τον 08/2022

Χαιρετίζουμε την ιστορική αυτή νίκη! Μια νίκη ολόδική μας!

Με την επιμονή και τον σκληρό αγώνα των συναδέλφων/ισσών που δε λύγισαν στις τεράστιες πιέσεις εδώ και τέσσερα χρόνια!

Με την αταλάντευτη στάση της επιτροπής αγώνα του σωματείου μας!

Πιο συγκεκριμένα μετά την πρώτη δικαστική μας δικαίωση καθώς και την έκδοση της απόφασης της τριμελούς επιτροπής συμμόρφωσης για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων του ’20, που υποχρέωνε την Δ/ντρια Εκπ/σης Δυτ. Αττικής, κ. Κολλιοπούλου, να συμμορφωθεί στην απόφαση του εφετείου του ’24 και να βγάλει τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης, χρειάστηκαν 9 (εννιά!)κινητοποιήσεις στη ΔΙΠΕ Δυτ. Αττικής σε διάστημα 1 έτους και 6 μηνών, αποκλειστικά για το θέμα αυτό, ανοιχτά καλέσματα σε Γενικές Συνελεύσεις, σε συνεδριάσεις της Επιτροπής Αγώνα, σε διαδικτυακές ενημερώσεις  είτε ως Σύλλογος ΠΕ Ηρώ Κωνσταντοπούλου είτε σε συντονισμό με άλλους ΣΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΜΕ, ώστε να μπαίνει πάντα και παντού πρώτο θέμα, χρειάστηκε ακόμη αγώνας και επίμονη διεκδίκηση της συνδικαλιστικής και νομικής στήριξης της ΔΟΕ, χρειάστηκε αταλάντευτος συλλογικός αγώνας για τη συμμόρφωση της Δ/ντριας Εκπ/σης στα δίκαια και στα νόμιμα!

Χαιρετίζουμε λοιπόν μία ακόμη σημαντική νίκη!

Μία νίκη ανάσα!!Ειδικά σήμερα, μια μέρα πριν την αυριανή εκδίκαση των πρώτων πειθαρχικών, η νίκη αυτή που τη χτίσαμε μαζί, δείχνει το δρόμο.. Μετά από εκβιασμούς, αυθαιρεσίες, απειλές κ τρομοκρατία, η νίκη μας αυτή δείχνει πως η ανυποχώρητη στάση μας, που με κάθε μέσο κ τρόπο αποδεικνύουμε χρόνια τώρα, μπορεί και έχει, όπως πιστεύουμε και όπως η ίδια η πραγματικότητα δείχνει, νικηφόρα αποτελέσματα!!

Συνεχίζουμε λοιπόν μέχρι τη μονιμοποίηση όλων!!Μέχρι η αξιολόγηση να είναι μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της εκπαίδευσης!! Η αξιολόγηση, το σχολείο της αγοράς και η τρομοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Και αύριο στην Τρίπολη, και στην Αθήνα και παντού..δίπλα στο πλευρό των τριών συναδελφισσών μας! Γιατί η καρδιά της συλλογικής ιστορικής αυτής μάχης χτυπά εντός και εκτός των δικαστικών αιθουσών,  στους δρόμους, στις συνελεύσεις μας, στις κινητοποιήσεις.. στη μαζική μας παρουσία απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα, παντού, μαζί!

Γιατί για όλους τους λόγους του κόσμου έχουμε δίκιο και γιατί τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε!!

Κάτω τα χέρια από τις απεργούς συναδέλφισσές μας! Κάτω τα χέρια από την εκπαίδευση!!

Δίνουμε μαζικό παρόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας στην εκδίκαση του πρώτου Πειθαρχικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *