Έκτακτη ΓΣ Τρίτη 30/9/14

EKTAKTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: ΤΡΙΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.15 ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Συνάδελφοι/ισσες,

την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 14.15 θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι των ολοήμερων καλούνται να παραστούν δηλώνοντας στάση εργασίας, την οποία θα καλύψει οικονομικά ο σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της αξιολόγησης σε όλο το δημόσιο τομέα, με κυριότερη την κήρυξη διαρκούς απεργίας – αποχής από τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης αλλά και της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (Ν. 3848/10, 4024/11,ΠΔ 152/13), απόφαση που επικύρωσε και η ΔΟΕ δυο μέρες πριν.

Παράλληλα με τη δική μας γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθούν, αυτήν και την επόμενη εβδομάδα, έκτακτες γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Αντικείμενο αυτών θα είναι η εκτίμηση της συγκυρίας που διανύουμε καθώς και υιοθέτηση ενός προγράμματος δράσης για την αμέσως επόμενη περίοδο. Θα συζητήσουμε επίσης την κατάσταση στην περιοχή και πώς θα αντιδράσουμε. Ήδη 2 εβδομάδες μετά τον αγιασμό και για πολλούς μαθητές της περιοχής μας η χρονιά δεν έχει ακόμη ξεκινήσει.

Στις 6 του Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα ολομέλεια προέδρων συλλόγων προκειμένου ο κλάδος να καταλήξει σε ένα ενιαίο πρόγραμμα δράσης.

Καλούμε όλους και όλες να παραστούν διότι οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και οι περαιτέρω κινήσεις μας απαιτούν μαζικές, συλλογικές και αγωνιστικές αποφάσεις και δράσεις.

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *