Τακτική Γεν Συνέλευση Πέμπτη 24/5

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε πως η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, ενόψει του συνεδρίου της ΔΟΕ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 09:00 πμ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου.

Θα συζητηθούν:

τα πεπραγμένα της ΔΟΕ για το συνδικαλιστικό έτος 2017 – 2018

η εκπαιδευτική συγκυρία και οι προωθούμενες αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις (νηπιαγωγεία, νέες δομές εκπαίδευσης – αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση, διορισμοί, κ.ά.)

οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις (δ’ αξιολόγηση, αντιπολεμική δράση, κ.ά.)

διεκδικητικό πλαίσιο και πρόγραμμα δράσης για το 2018-2019 – Αποτίμηση της προηγούμενης δράσης του συλλόγου και οργάνωση των επόμενων βημάτων μας

Η Γενική Συνέλευση είναι διαδικασία που αφορά όλα τα μέλη του συλλόγου και η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Οι προσπάθειες χτυπήματος του δικαιώματος στην απεργία για τα πρωτοβάθμια σωματεία, του περιορισμού της συνδικαλιστικής και συλλογικής δράσης πρέπει να μας βρουν απέναντι! Η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες του συλλόγου είναι το όπλο μας στη επιχειρούμενη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που διαλύει τα σχολεία μας, αποσαθρώνει τα εργασιακά μας δικαιώματα, υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. Η λήψη αποφάσεων για την παραπέρα δράση μας είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να οργανώσουμε συντονισμένα την απάντηση και τις δράσεις του συλλόγου για την επόμενη περίοδο.

Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος δεν παρευρεθεί, οφείλει να παρουσιαστεί στο σχολείο του και να εργαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *