Η ηλεκτρονική ψηφοφορία δε θα γίνει

Καμία συμμετοχή του συλλόγου σε «ηλεκτρονικές εκλογές»


Δηλώνουμε ξεκάθαρα και απερίφραστα, πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί από τα συνδικάτα.Mετά από παράσταση διαμαρτυρίας οι δύο συνδικαλιστικές δυνάμεις (Πλεύση στην εκπαίδευση και ΑΣΕ-ΠΑΜΕ) που συμμετέχουν στο Δ.Σ. του συλλόγου απέσυραν όλους/ες τους/τις υποψήφιούς τους, τώρα που το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε «ηλεκτρονικές εκλογές». Το ίδιο έπραξαν κι όλες οι δυνάμεις που συμμετέχουν στις εκλογές του ΠΥΣΠΕ Δυτ. Αττικής, αλλά και στο ΑΠΥΣΠΕ και το ΚΥΣΠΕ, με βάση την ομόφωνη απόφαση της ΔΟΕ.

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία δε θα γίνει – τα σχέδια της κυβέρνησης και της Κεραμέως ενάντια στο εκπαιδευτικό κίνημα και τα σωματεία δε θα περάσουν.

Το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της Κεραμέως να πέσει στο κενό – το σύνολο του εκπαιδευτικού κόσμο της γύρισε την πλάτη για άλλη μια φορά.
Καλούμε όλους/ες τους συναδέλφους/ισσες σε αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Καμιά συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές των ηλεκτρονικών “εκλογών”, της νοθείας και της παράλυσης των συλλογικών διαδικασιών!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά τον αγώνα για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής και την ανατροπή της επίθεσης στο κίνημά μας και τη συλλογική μας δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *