Πρακτικό για την εξ αποστάσεως

Προτείνουμε σχέδιο πρακτικού για τους συλλόγους διδασκόντων που αφορά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Καλούμε όλους τους συλλόγους διδασκόντων να συζητήσουν και να υιοθετήσουν το σχέδιο πρακτικού, το οποίο επιδιώκει να θέσει τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως τόσο παιδαγωγικά και στη φυσιογνωμία του σχολείου, όσο και στο επίπεδο των αποκλεισμών μαθητ(ρι)ών και εκπαιδευτικών που πέρα από όλα τα άλλα είναι και αντισυνταγματική.

Με βάση το σκεπτικό του πρακτικού αποστέλλουμε την απόφαση του συλλόγου στη ΔΙΠΕ Δυτ.Αττικής ζητώντας να πάρει θέση για τα σοβαρά προβλήματα που θέτουμε και ενημερώνουμε το σύλλογο για την απόφαση του σχολείου. 

Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Με την πλούσια εμπειρία της νίκης του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην αξιολόγηση να απαιτήσουμε η ΔΟΕ εδώ και τώρα να πάρει θέση! Μόνο η συλλογική μας δράση και πίεση μπορεί να οδηγήσει σε αγωνιστικές αποφάσεις! Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση επιθετικά και αλαζονικά επιχειρεί να σαρώσει κάθε κεκτημένο μας, που διαλύει ό,τι είχε μείνει όρθιο από το δημόσιο σχολείο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ορθώσουμε το ανάστημά μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *