Διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις

Καλούμε όλες/όλους τις/τους συναδέλφισσες/φους σε συμμετοχή στις διαδικτυακές συναντήσεις:

Δευτέρα 15/2 στις 11.30πμ συνάντηση με τα 1ο-2ο-3ο-4ο και Ειδικό σχολείο Ζεφυρίου και τα 1ο-2ο-3ο-4ο και Ειδικό νηπιαγωγείο Ζεφυρίου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με αυτό το link https://us02web.zoom.us/j/89799474133

Τετάρτη 17/2 στις 11.30πμ συνάντηση με τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία Άνω Λιοσίων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με αυτό το link https://us02web.zoom.us/j/83215470455

Υλοποιούμε την απόφαση του Συλλόγου μας και της ΔΟΕ για απεργία-αποχή από τις διαδικασίες της αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης. Καλούμε από ΤΩΡΑ τους συλλόγους διδασκόντων, κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσα να υπογράψει την δήλωση συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία αυτοαξιολόγησης!

Όλοι/ες οι εκπαιδευτικοί των σχολείων/νηπιαγωγείων υπογράφουν ενιαία/μαζί το σχέδιο δήλωσης που επισυνάπτεται και το έγγραφο πρωτοκολλείται. Επισημαίνουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που καλύπτουν το ωράριό τους σε περισσότερα από ένα σχολεία δηλώνουν απεργία-αποχή σε όλα τα σχολεία τοποθέτησής τους.

Μαζικά, συλλογικά σαν ένα σώμα να δώσουμε και πάλι νικηφόρα τη μάχη, να γυρίσουμε την πλάτη στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *