15 στα 15 Δημοτικά και 14 στα 16 νηπιαγωγεία δηλώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ! Θα νικήσουμε!

Συναδέλφισσες/φοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ τους/τις εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής για την συντριπτική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ! Για ακόμα μία φορά περήφανα ορθώσαμε το ανάστημά μας ενάντια στην στην αξιολόγηση/αυτοαξιολόγηση, η οποία στοχεύει στην διάλυση του δημόσιου σχολείου, την κατάργηση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητ(ρι)ών μας και των εργασιακών των εκπαιδευτικών.

15 στα 15 δημοτικά και 14 στα 16 νηπιαγωγεία, σε πολλά από τα οποία με ομόφωνες αποφάσεις, συμμετέχουν στην απεργία/αποχή!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις απειλές και την προσπάθεια εκφοβισμού των εκπαιδευτικών από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ., που δείχνουν το φόβο της για την αποτυχία κι αυτής της νέας προσπάθειας επιβολής της αξιολόγησης/αυτοαξιολόγησης, μπροστά στην αντίδραση του εκπαιδευτικού κινήματος σε όλη τη χώρα και τα συντριπτικά για την κυβερνητική πολιτική ποσοστά συμμετοχής στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και τα σωματεία μας!

Συνεχίζουμε Μαχητικά κι ανατρεπτικά! Εκατοντάδες σχολεία στην Αττική και χιλιάδες σε όλη την Ελλάδα συμμετέχουν στην απεργία αποχή! Θα νικήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *