ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Συνάδελφοι/ισσες σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 στις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, μετά το τέλος της οποίας θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Το ΔΣ του συλλόγου εξετάζει χώρους στεγασμένους και ανοιχτούς προκειμένου τα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θα ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία διεξαγωγής τόσο της συνέλευσης όσο και των αρχαιρεσιών σε επόμενη ανακοίνωσή μας.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει με το πέρας των εργασιών της συνέλευσης και θα διαρκέσει έως τις 18:00

Η Γενική Συνέλευση και η διαδικασία αρχαιρεσιών αφορά όλα τα μέλη του συλλόγου και η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που κάποιος/α συνάδελφος/ισσα δεν παρευρεθεί, οφείλει να παρουσιαστεί στο σχολείο και να εργαστεί.

Η συμμετοχή όλων στις διαδικασίες του συλλόγου είναι το όπλο μας στη επιχειρούμενη πολιτική που διαλύει τα σχολεία μας, αποσαθρώνει τα εργασιακά μας δικαιώματα, υποβαθμίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας. Η παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση και η λήψη αποφάσεων για την παραπέρα δράση μας είναι εξαιρετικά σημαντική προκειμένου να οργανώσουμε συντονισμένα την απάντηση και τις δράσεις του συλλόγου για την επόμενη περίοδο.

Οι παρατάξεις καθώς και οι μεμονωμένοι/ες υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στην Δινοπούλου Ευαγγελία (6ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) και στην Δούκα Ευαγγελία (4ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) ή να σταλούν ηλεκτρονικά στο email του συλλόγου syllogosfilis@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στις 2μμ.

Η συνδρομή των αναπληρωτ(ρι)ών πλήρους ωραρίου ανέρχεται στα 17 ευρώ (15 ευρώ για τη ΔΟΕ και 2 ευρώ για το σύλλογο), μειωμένου ωραρίου στα 9 ευρώ (7 ευρώ για τη ΔΟΕ και 2 ευρώ για το σύλλογο) και θα πρέπει να καταβληθεί την ημέρα των εκλογών στον ταμία του συλλόγου Χονδρό Δημήτρη. Για τους μόνιμους και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς η συνδρομή των 25 ευρώ θα κρατηθεί όπως κάθε χρόνο σε 6 δόσεις Ιανουάριο – Ιούνιο. Οι αποσπασμένοι ή με μετάθεση θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό τη μέρα των εκλογών.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *