Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ!

Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 3/11 στις 6μμ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ!

Ενημερώνουμε όλες/ όλους ότι ο σύλλογος μας με βάση την απόφαση της Γ.Σ. στις 20/10 προχωρά στην κήρυξη ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟΧΗΣ. Σε συντονισμό με άλλα εκπαιδευτικά σωματεία ΣΕΠΕ-ΕΛΜΕ στέλνουμε σαφές μήνυμα ότι στον αυταρχικό κατήφορο του Υπουργείου Παιδείας η μόνη απάντηση είναι η συνέχιση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση, για την προώθηση των διεκδικήσεων των σωματείων μας.

Προχωράμε σε αυτό που όφειλε και δεν κάνει η ΔΟΕ. Προκηρύσσουμε απεργία αποχή με επιδίωξη να καλύψουμε τους εκπαιδευτικούς το επόμενο διάστημα και να πιέσουμε τη ΔΟΕ έμπρακτα να ξαναβάλει το ζήτημα. Απευθύνουμε την απόφαση για κήρυξη Απεργίας Αποχής προς όλα τα σωματεία στην εκπαίδευση για να προχωρήσουν και αυτά στην προκήρυξή της διευρύνοντας το μέτωπο. Απαιτούμε ΤΩΡΑ οι ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής ως οφείλουν απέναντι στην εκφρασμένη βούληση του κλάδου για συνέχιση του αγώνα μέχρι το τέλος.

Δεσμευτήκαμε ως σύλλογος να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καλύψουμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες. Καλούμε όλες και όλους:

1. Σε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 3/11 στις 6μμ στο link  https://us02web.zoom.us/j/83172460114 για την προετοιμασία, την ενημέρωση και τη συσπείρωση στις αποφάσεις του συλλόγου μας.

2. Τα βήματα υλοποίησης της απεργίας αποχής θα ανακοινωθούν αναλυτικά σε επόμενη ανακοίνωσή μας. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη συμμετοχή μας στην απεργία-αποχή, δηλαδή υπογράφουμε τη δήλωση , την πρωτοκολλούμε και τη στέλνουμε/ενημερώνουμε τον σύλλογο.

3. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις αυτή την εβδομάδα υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος έχει κηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας 1 ώρας για όλη την εβδομάδα για τη μη πραγματοποίηση της συνεδρίασης του συλλόγου διδασκόντων.

Συμμετέχουμε στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που προκηρύσσει ο σύλλογός μας γιατί δε θέλουμε να συμβάλουμε με κανένα τρόπο και σε καμιά διαδικασία αξιολόγησης της σχολικής μονάδας. Δεν θα υπηρετήσουμε τα κυβερνητικά σχέδια για ιδιωτικοποίηση του δημόσιου σχολείου, μέσω της αξιολόγησης και των άλλων προβλέψεων του Ν. 4823/21.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *