Τετάρτη 23/2 στις 14:00 παράσταση στην Διεύθυνση Δυτ. Αττικής μαζί με τους/τις απεργούς που καλούνται να παραλάβουν τα έγγραφα Κόπτση-Κεραμέως

Συναδέλφισσες-φοι,

Είμαστε υπερήφανοι για τους/τις εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας και τους/τις χιλιάδες εκπαιδευτικούς πανελλαδικά που δε διάλεξαν τον δρόμο της υποταγής, που σεβάστηκαν τον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό τους ρόλο.

Θα  υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, αποφασιστικά, συντονισμένα και αταλάντευτα και δεν θα τους επιτρέψουμε να ακουμπήσουν  κανέναν/καμία εκπαιδευτικό που δεν συμμετέχει στην αξιολόγηση, γιατί αντιδρά στη διάλυση του δημόσιου σχολείου, με όποιον τρόπο και με όποιο ρόλο (διευθυντές/ντριες – προϊσταμένους/ες, συντονιστές/ριες ομάδων δράσης, συλλόγους διδασκόντων)  ακόμα και αν δεν καλύπτεται με απεργία αποχή από το σωματείο τους.

Καλούμε όλους/όλες την Τετάρτη 23/2 στις 14:00 σε παράσταση στην Διεύθυνση Δυτ. Αττικής, μαζί με τις/τους απεργούς που καλούνται να παραλάβουν τα έγγραφα Κόπτση Κεραμέως, για να δηλώσουμε: Είμαστε όλοι/όλες απεργοί! Καλούμε και τους ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ της Δυτ.Αττικής να συμμετέχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *