Θεατρική παράσταση για τα παιδιά των εκπαιδευτικών του συλλόγου μας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Σάββατο 9/4, 18:00 «Ερωτόκριτος»

Ο σύλλογος μας καλεί τα μέλη του και τα παιδιά τους στην παιδική θεατρική παράσταση «Ερωτόκριτος». Το εισιτήριο είναι 8, με ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά καθώς ο σύλλογος θα καλύψει το εισιτήριό τους.

Οι συνάδελφοι/ισσες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή προκειμένου να γίνουν οι κρατήσεις.

Όσες/οσοι συναδέλφισσες/οι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 1/4 είτε στο mail του συλλόγου syllogosfilis@gmail.com είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας των μελών ΔΣ που είναι υπεύθυνα για κάθε σχολική μονάδα.

Σχετικά με την παράσταση

Ο “Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρουεπιστρέφει στην Παιδική Σκηνή – Εφηβική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου τον Οκτώβριο!  Η παράσταση, που παρά την απρόσμενη διακοπή, είχαν ήδη παρακολουθήσει πάνω από 50.000 μικροί και μεγάλοι θεατές την προηγούμενη χρονιά, έρχεται να συναντήσει όσους δεν πρόλαβαν κι ακόμη περισσότερους, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Η σπουδαία αυτή ιστορία που μας χάρισε ο Β. Κορνάρος, θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στη λαϊκή μας παράδοση και σε εκείνες τις εποχές των ιπποτών και των ηρώων, τότε που όλα ήταν μεγάλα, και οι αγάπες και τα μίση και οι πόλεμοι και οι γιορτές.  

Στον «Ερωτόκριτο» με αφορμή την ιστορία αγάπης δυο νέων, ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας μια ολόκληρη εποχή όπου κυριαρχούν μεγάλες αρετές, όπως η πίστη, η τιμή, η γενναιότητα αλλά και οι συμβάσεις, οι συγκρούσεις και τα στερεότυπα. Ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος  που καθορίζεται τόσο από τη μοίρα όσο και από την τόλμη, το θάρρος και την ισχυρή θέληση των ανθρώπων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *