ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου θα πραγματοποιηθεί τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου μας.

Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσουν εκλογές για την εκλογή των αντιπροσώπων του συλλόγου μας στην Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει με το πέρας των εργασιών της συνέλευσης και θα διαρκέσει έως τις 17:00.

Οι παρατάξεις καθώς και οι μεμονωμένοι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τα ψηφοδέλτιά τους στην Δινοπούλου Ευαγγελία (9ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) και στον Μαρούτα Γιάννη (2ο Δημοτικό σχολείο Α. Λιοσίων) το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη 27 Μαΐου 2015.

Επισημαίνουμε ότι η συνδρομή των αναπληρωτών είναι 30€ και σύμφωνα με την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ. αυτή προβλεπόταν να καταβληθεί σε δύο δόσεις: μία των 20€ στις 3/12 και μία των 10€ τον Ιούνιο, κατά τις εκλογές για τη ΔΟΕ. Σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος αναπληρωτής δεν έχει  καταβάλει τα 20€, καλείται να εξοφλήσει την συνδρομή του στις ερχόμενες εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *