Οδηγίες για την τελευταία φάση του συλλογικού προγραμματισμού

Στις 31/5/22 στην ολοκλήρωση της Β΄ φάσης Συλλογικού Προγραμματισμού

Δεν συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία – Δεν αναρτάμε τίποτα!

Όπλο μας η απεργία αποχή

22 πρωτοβάθμια σωματεία (ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ) έχουμε νόμιμα προκηρύξει απεργία-αποχή με τις ενέργειές μας ήδη δημοσιευμένες προς όλους, η οποία καλύπτει συνδικαλιστικά τα μέλη μας για να μην προχωρήσουν σε καμία ενέργεια σχετιζόμενη με την αξιολόγηση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Τα πεδία της Υλοποίησης και της Αποτίμησης του Σχεδίου Δράσης θα είναι ενεργά μέχρι την Τρίτη 31/5/2022. Η συμπλήρωσή τους στην πλατφόρμα του ΙΕΠ γίνεται με ευθύνη των Συντονιστών εκπαιδευτικών των Ομάδων Δράσης.

Εν όψει των καταληκτικών ημερομηνιών για τις φάσεις Β3β και Β3γ του συλλογικού προγραμματισμού καλούμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες να συνεχίσουμε αποφασιστικά την απεργία-αποχή και να  απέχουμε και από τα τελευταία κομμάτια της αξιολόγησης, Υλοποίηση της Δράσης και Αποτίμηση της Δράσης!

Υπερασπίζουμε αταλάντευτα τις/τους διωκόμενες/ους μέχρι τελικής δικαίωσης!

Ενημερώνουμε ότι δεν έχει αποδοθεί καμία ποινή, η υπηρεσιακή και μισθολογική τους εξέλιξη συνεχίζεται κανονικά. Παραμένουμε αταλάντευτα στο πλευρό τους, τις/τους στηρίζουμε με όλα τα μέσα, νομικά, οικονομικά, συνδικαλιστικά, αναλαμβάνει το σωματείο οτιδήποτε χρειαστεί τώρα και στο μέλλον.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά την απεργία αποχή και απέχουμε από τα σχέδια δράσης

Στα σχολεία που:

– οι σύλλογοι διδασκόντων και ο διευθυντής/ντρια ή προϊσταμένος/η πλειοψηφικά ή ομόφωνα συμμετέχουν στην Α/Α του συλλόγου, αναρτούν ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΟ των αξόνων Β. υλοποίηση δράσης και Γ. αποτίμηση δράσης του συλλογικού προγραμματισμού το παρακάτω κείμενο:

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος διδασκόντων πλειοψηφικά ή ομόφωνα κι εγώ συμμετέχουμε νομίμως στην απεργία-αποχή δυνάμει της απόφασης του συλλόγου μας «Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ηρώ Κωνσταντοπούλου» στον οποίο είμαστε μέλη και προκηρύχθηκε με την από 5 Νοεμβρίου 2021 εξώδικη γνωστοποίησή της.

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1931 Δ’ (3/11/2021)

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1945 Δ’ (5/11/2021)

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1947 Δ’ (8/11/2021)

Κατά συνέπεια δεν μπορεί να αναρτηθεί κάποιο σχέδιο δράσης

– όσοι/όσες έχουν οριστεί από διευθυντές/ντριες ως συντονιστές ομάδων και συμμετέχουν στην Α/Α του συλλόγου, αναρτούν ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΟΝΟ των αξόνων Β. υλοποίηση δράσης και Γ. αποτίμηση δράσης του συλλογικού προγραμματισμού το παρακάτω κείμενο:

Σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα εργασίας πλειοψηφικά ή ομόφωνα κι εγώ ή εγώ (για τους συντονιστές που μόνο εκείνοι/ες συμμετέχουν στην Α/Α) συμμετέχουμε νομίμως στην απεργία-αποχή δυνάμει της απόφασης του συλλόγου μας «Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Ηρώ Κωνσταντοπούλου» στον οποίο είμαστε μέλη και προκηρύχθηκε με την από 5 Νοεμβρίου 2021 εξώδικη γνωστοποίησή της.

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1931 Δ’ (3/11/2021)

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1945 Δ’ (5/11/2021)

έκθεση Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Ν. Ι. Παπαχρήστου, αριθμός 1947 Δ’ (8/11/2021)

Κατά συνέπεια δεν μπορεί να αναρτηθεί κάποιο σχέδιο δράσης

Καλούμε και τα υπόλοιπα σχολεία, ανεξάρτητα από το τι έκαναν και τι ανάρτησαν μέχρι σήμερα, να μην αναρτήσουν  τίποτα στις πλατφόρμες! Κάθε συνάδελφος/ισσα μπορεί και τώρα να δηλώσει συμμετοχή με την υπογραφή του στην απεργία αποχή και να σταματήσει οποιαδήποτε συμμετοχή του/της.

Κρατάμε ανοιχτό το μέτωπο της άρνησης – μη νομιμοποίησης της αξιολόγησης ιδιαίτερα εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς για να υπάρξει συνέχεια για τη νέα χρονιά και καθολική αντίδραση στην αξιολόγηση. Να μην επιτρέψουμε την εξωτερική αξιολόγηση και τη βαθμολόγηση 1-10 για τα σχολεία μας!

Δε θα γίνουμε γρανάζι στα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια. Δύναμή μας η μαζικότητα και ο συντονισμός των α/θμιων σωματείων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *