Η Κεραμέως προσπαθεί να βγάλει ΞΑΝΑ παράνομη την απεργία αποχή της ΔΟΕ! Απαιτούμε να κηρυχθεί ΤΩΡΑ 24ωρη Απεργία – Δευτέρα 26/9 είμαστε όλες/όλοι στα δικαστήρια!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Ο ολοκληρωτισμός του ΥΠΑΙΘ δεν έχει προηγούμενο! Η Κεραμέως κατέθεσε αγωγή εναντίον της απεργίας αποχής της ΔΟΕ στις 11.30 το πρωί και ορίστηκε δικάσιμος στις 13.00 το μεσημέρι! Η αστική δικαιοσύνη για την εργοδοσία κινείται με αστραπιαία ταχύτητα! Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Δευτέρα 26/9!

Τώρα είναι η ώρα να βγούμε στον δρόμο! Η Κεραμέως, πατώντας στον νομό Χατζηδάκη, αποπειράται να βγάλει, τρίτη φορά, μια ακόμη απεργία των εκπαιδευτικών παράνομη! Να μην περιμένουμε στιγμή!

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ

Η απεργία αποχή της ΔΟΕ ισχύει κανονικά! Υπογράφουμε ΤΩΡΑ όλες και όλοι τη δήλωση της απεργίας αποχής! Η απάντησή μας μέχρι την Δευτέρα πρέπει να είναι ηχηρή! Κοινοποιούμε αντίγραφο των δηλώσεων με τις υπογραφές και τον αρ. πρωτοκόλλου του σχολείου, στο email του συλλόγου ( syllogosfilis@gmail.com ) προκειμένου ο σύλλογος να συγκεντρώσει όλη την εικόνα και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα συμμετοχής στην ΑΑ τόσο στα μέλη όσο και στη ΔΟΕ. Αν το δικαστήριο την κρίνει παράνομη, η ΔΟΕ οφείλει να την επαναπροκηρύξει. Η ΓΣ του συλλόγου στις 7/9/22 έχει αποφασίσει ότι αν για οποιονδήποτε λόγο μπλοκάρει η ΑΑ της ΔΟΕ, θα προχωρήσει το ίδιο σε προκήρυξη νέας! Καλούμε άμεσα σε συντονισμό σωματείων για την οργάνωση της συνέχισης του αγώνα!

Ο ολοκληρωτισμός τους ΔΕΝ θα περάσει! Οι δικαστικές αποφάσεις εξπρές δείχνουν τον φόβο τους! Η Κεραμέως δεν κατάφερε να βρει τους πρόθυμους που αναζητούσε στα σχολεία! Η προσφυγή της στα δικαστήρια δείχνει για ακόμα μια φορά την αδυναμία της να αποδεχτεί την ήττα της! Την ίδια στιγμή, η αξιοποίηση του νόμου Χατζηδάκη είναι καθημερινή και πάγια τακτική της κυβέρνησης, καθώς όποιος κλάδος κινείται ή σηκώνει κεφάλι, επιδιώκουν να κατασταλεί!

Όπως και στην 11η Οκτώβρη, όλος ο κόσμος της εκπαίδευσης την Δευτέρα 26/9 να είναι στο δρόμο! Με δύναμη και μαχητικότητα για το σχολείο και την κοινωνία που ονειρευόμαστε! Συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα με συντονισμό συλλόγων. Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, την διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και την μετατροπή της σε παιδεία της αγοράς συνεχίζεται! Θα νικήσουμε!

Καλούμε:

–  ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να κηρύξουν 24ωρη απεργία για την Δευτέρα 26/9, ημέρα εκδίκασης της Απεργίας Αποχής της ΔΟΕ. Σε περίπτωση που η ΔΟΕ δεν το κάνει, ο σύλλογός μας θα κηρύξει στάση εργασίας!

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, εκπαιδευτικά σωματεία να πάρουν αποφάσεις για πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *