Καλούμε όλες και όλους να μη συμμετέχουν στις «επιμορφωτικές» τηλεδιασκέψεις – Καμία υποχρέωση συμμετοχής δεν υπάρχει για τις/τους Απεργούς Απέχοντες

Η Απεργία Αποχή που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές βρίσκεται σε πλήρη ισχύ και παρέχει πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη.

Το ΥΠΑΙΘ έστειλε έγγραφο στις 15/11/2022 στα σχολεία και καλεί διευθυντ(ρι)ες σχολικών μονάδων ΠΕ και ΔΕ, μέντορες, ενδοσχολικούς συντονιστές και υπεύθυνους εκπαιδευτικών ομίλων σε επιμορφωτικές τηλεδιασκέψεις. Επαναλαμβάνουμε ότι, η απεργία αποχή που επαναπροκήρυξε το ΔΣ της ΔΟΕ στις 10/10/2022 βρίσκεται σε ισχύ και καλύπτει πλήρως τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους διευθυντ(ρι)ες και εκπαιδευτικούς ώστε να μη συμμετάσχουν σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις!

Καλούμε όλες και όλους να μην συμμετέχουν! Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί στον σύλλογό μας “Ηρώ Κωνσταντοπούλου” έχουν υπογράψει Απεργία Αποχή!

Με αποφασιστικότητα, μαζικά και μαχητικά, υπερασπίζουμε το δημόσιο σχολείο, ενάντια στον αντιεκπαιδευτικό νόμο εμπορευματοποίησης του, της αξιολόγησης και της πειθάρχησης, που το μετατρέπει σε επιχείρηση, γενικεύει τις μορφωτικές ανισότητες και απαξιώνει την/τον εκπαιδευτικό. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης. Είναι αγώνας για τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΕ

Η Απεργία Αποχή που έχει προκηρύξει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές βρίσκεται σε πλήρη ισχύ. Κανείς/καμία δεν έχει υποχρέωση να συμμετέχει στα «επιμορφωτικά» σεμινάρια του Υ.ΠΑΙ.Θ. και του Ι.Ε.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *