Ο Σύλλογος πάει θέατρο

Ο σύλλογος σας καλεί στην θεατρική παράσταση «Οι Παίκτες» του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, το Σάββατο 4/2, στις 18.00, στο θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115). Η σάτιρα του 1836 που μιλά για τη λεπτή τέχνη της εξαπάτησης μετατρέπεται σε μια παράσταση-οφθαλμαπάτη με ζωντανή μουσική, μαύρο χιούμορ και γρήγορο ρυθμό.

Η τιμή του εισιτηρίου για τα μέλη του συλλόγου είναι στα 17€ (από 20€). Η κράτηση θέσεων θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι 22/1 στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα https://forms.gle/iaLPecChRgDQuU2b9 ακολουθώντας τις αναγραφόμενες οδηγίες.

Λίγα λόγια για το έργο:

Σ’ ένα απομακρυσμένο πανδοχείο της Ρωσίας, καταφτάνει ένας δεινός χαρτοπαίχτης, απατεώνας, και πλαστογράφος. Στόχος του, να βρει τα επόμενα θύματά του, και να τα «γδάρει». Αλλά δε θα είναι τόσο απλή υπόθεση. Στο ίδιο πανδοχείο διαμένουν δύο εξίσου δεινοί κομπιναδόροι, που γυρεύουν το ίδιο ακριβώς πράγμα με τον πρώτο: ένα λαχταριστό, αθώο και, φυσικά, κεφαλαιούχο θύμα. Οι δύο συναντούν τον ένα και σύντομα ενώνουν τις δυνάμεις τους, οδηγώντας την παράσταση σε ένα πανδαιμόνιο γεμάτο μπλόφες, ρίσκο, ανταγωνισμούς, συμμαχίες, εκπλήξεις κι ανατροπές, καθώς στο παιχνίδι μπαίνουν σιγά-σιγά όλοι οι παράξενοι ένοικοι που τριγυρνούν σ’ αυτό το μικρό και ήσυχο πανδοχείο.

Προκειμένου να ισχύει η κράτησή σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί καταβολή χρημάτων στον λογαριασμό του σωματείου (Alpha, ΙΒΑΝ GR18 0140 2430 2430 0200 2001 525) το αργότερο μέχρι 22/1, καθώς το θέατρο χρειάζεται να προπληρωθεί. Παρακαλούμε να στείλετε την απόδειξη της τράπεζας στο μέιλ του Συλλόγου (syllogosfilis@gmail.com) ή στο Viber 6942058301 και να γράψετε το επώνυμό σας! Μπορείτε επίσης να δίνετε απευθείας τα χρήματα (χωρίς κατάθεση) στις Δούκα/Κονδύλη στο 4ο Δ.Σ. Άνω Λιοσίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *