ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Συγκλονιστικό απεργιακό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας – Μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας! Οργή λαού, ξεσηκωμός παντού!

Δεκάδες χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και οι δρόμοι πλημμύρισαν. Στους δρόμους δεν έπεφτε καρφίτσα και για δύο ώρες ο κόσμος ήταν ακινητοποιημένος καθώς δεν υπήρχε ούτε παράδρομος άδειος από ανθρώπους! Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια, μεγαλύτερη από κάθε άλλη κινητοποίηση στα μεταμνημονιακά χρόνια.

Χαιρετίζουμε την κατάληψη της πρυτανείας των φοιτητικών συλλόγων του Βιολογικού και Φυσικού της Αθήνας και τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών, μαθητών/τριών, φοιτητών/τριών, λαού και νεολαίας στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας που με ορμή κατέβηκαν στον δρόμο για να παλέψουμε για την ανατροπή του συστήματος που με την πολιτική του σκοτώνει, να μπλοκάρουμε τις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων και δωρεάν αγαθών!

Η οργή μας έγινε ποτάμι να τους πνίξει! Και συνεχίζουμε!

Καταγγέλλουμε την αστυνομία που για άλλη μια φορά έπνιξε στα χημικά την πορεία και μάλιστα επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις στον κόσμο που αποχωρώντας μπήκε στην κατειλημμένη πρυτανεία για συνέλευση αγώνα. Τα ΜΑΤ δεν κατάφεραν όμως να διαλύσουν ούτε την πορεία, ούτε να σπάσουν την κατάληψη της πρυτανείας παρά τα χημικά που πέταξαν ακόμη και μέσα στο κτίριο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία, υγεία, νερό, μεταφορές, ενέργεια για όλο τον λαό! Οι ιδωτικοποιήσεις τούς δολοφονούν! Να τους ανατρέψουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *