Σεμινάρια Διευθυντών για Αξιολόγηση 16/6

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ για την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Άνω Λιόσια 14.6.2014

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16/6

ώρα 07.15πμ στο 9ο ΔΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

με μια αιφνιδιαστική και θρασύδειλη κίνηση η διεύθυνση ΠΕ Δυτικής Αττικής ειδοποίησε τους διευθυντές με mail, που παρέλαβαν στα σπίτια τους στις 3.30μ.μ. την Παρασκευή 13/6, ότι τους καλεί την Δευτέρα 16/6, στις 8.00π.μ. για την πραγματοποίηση επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ατομική αξιολόγηση.

Οι μέθοδοι που ακολουθούν γνωστές: προσπαθούν με κάθε μέσο να προωθήσουν τις διαδικασίες της αξιολόγησης αποφεύγοντας να έρθουν αντιμέτωποι με όλο αυτό το εκπαιδευτικό κίνημα που έδωσε και συνεχίζει να δίνει τις μάχες κόντρα στην αυτοαξιολόγηση και αξιολόγηση με κάθε τρόπο. ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι-εισηγητές των σεμιναρίων αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και παίζουν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι του υπουργείου και των πολιτικών του μνημονίου και της τρόικας δείχνοντας καθαρά την πλευρά με την οποία τοποθετούνται. Τώρα γίνεται ξεκάθαρο τι εννοούσαν στη συνάντηση που κάναμε μαζί τους όταν ορισμένοι έλεγαν “μη βιάζεστε θα δείτε” ή “περιμένουμε τις αποφάσεις του συλλόγου μας”: έπαιρναν χρόνο για να οργανώσουν καλύτερα την αξιολόγηση και να αποφύγουν τις οργανωμένες αντιστάσεις.

Σαφώς, οι άνθρωποι αυτοί που προωθούν την αξιολόγηση και τη διάλυση του δημόσιου σχολείου είναι στην απέναντι όχθη από όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς της τάξης. Τους καλούμε έστω και αυτήν την τελευταία στιγμή να παραιτηθούν και να σταματήσουν να εμπαίζουν το σωματείο, τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες – αλλιώς μετατρέπονται από συνάδελφοι σε βασικοί αντίπαλοι.

Το Δ.Σ. του συλλόγου καλεί

  • όλους τους εκπαιδευτικούς της περιοχής, τη Δευτέρα 16-6 σε στάση εργασίας 8 – 11 το πρωί και συγκέντρωση στο 9ο Δ.Σ. Άνω Λιοσίων (όπου θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια) στις 7.15π.μ. Το σεμινάριο αυτό δε θα γίνει. Θα το τα μπλοκάρουμε, όπως έχουν κάνει δεκάδες σύλλογοι σε όλη τη χώρα, υλοποιώντας τις αποφάσεις των γενικών μας συνελεύσεων.
  • όλους τους διευθυντές και διευθύντριες να δηλώσουν απεργία όπως αυτή έχει εξαγγελθεί από την ΔΟΕ για όλες τις περιπτώσεις σεμιναρίων αξιολόγησης διευθυντών.

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο Πρόεδρος

Η Γραμματέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *