Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη-fund κοράκι της αγοράς! Στηρίζουμε τον συνάδελφό μας που απειλείται με πλειστηριασμό και έξωση από την κατοικία του!

Την εποχή που οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι δεν ξέρουν πώς θα βγάλουν τον μήνα και ο μισθός εξαφανίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο, εξαιτίας της ακρίβειας και της συνεχούς αύξησης των τιμών στα ήδη πρώτης ανάγκης, η κυβέρνηση συνεχίζει να επιτίθεται και να υποστηρίζει τις τράπεζες και τα οικονομικά funds  πετώντας τον κόσμο στον δρόμο πλειστηριάζοντας τα λαϊκά σπίτια. Έχουν καταργήσει το δικαίωμα στη στέγη και προχωρούν με τον πιο ανάλγητο και βάρβαρο τρόπο σε εξώσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ενώ δεν δέχονται να έρθουν σε κανέναν συμβιβασμό με τους ανθρώπους που έχουν ήδη χρυσοπληρώσει τις τράπεζες.

Αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση βρίσκεται αυτό το διάστημα ο συνάδελφός μας Α.Α.!

Το κοράκι fund εξέδωσε κατασχετήρια έκδοση (πλειστηριασμό) για την κατοικία της  οικογένειάς του στο κέντρο της Αθήνας. Το ζήτημα προέκυψε σε μια στιγμή που και οι δύο  γονείς του βρέθηκαν στην πολύ κακή συγκυρία, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν έγκαιρα την οφειλή τους. Τότε η εισπρακτική παραπλανητικά τους καθησύχαζε τηλεφωνικώς να μην ανησυχούν. Το αποτέλεσμα ήταν να μην γίνει στο χρόνο που έπρεπε η ρύθμιση της οφειλής, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, και τώρα απαιτούν  υπέρογκη  προκαταβολή αλλιώς προχωρούν σε πλειστηριασμό και έξωση.

Απέναντι σε αυτή την βαρβαρότητα ο συνάδελφός μας  δεν θα είναι μόνος του! Έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του σωματείου μας, των συναδέλφων/ισσών του και του λαϊκού κινήματος  ενάντια στους πλειστηριασμούς που μέχρι τώρα έχει ανακόψει τα σχέδια των αρπακτικών.

Ο Σύλλογος ΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου»:

  • Δηλώνει  την στήριξη και συμπαράσταση στον συνάδελφο. Θα σταθούμε δίπλα του με κάθε τρόπο!
  • Καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ και την ΔΟΕ  να βγάλουν αντίστοιχες ανακοινώσεις στήριξης.
  • Υπερασπίζεται με όλες του  τις δυνάμεις το δικαίωμα όλων στη στέγη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να θεσμοθετηθεί το ακατάσχετο της λαϊκής κατοικίας, να σταματήσουν πλειστηριασμοί και εξώσεις.
  • Να καταργηθεί όλο το νομοθετικό πλαίσιο απελευθέρωσης πλειστηριασμών από 2015 ως σήμερα.
  • Να διαγραφούν τα χρέη λαϊκών  οικογενειών προς τράπεζες- κράτος-ΔΕΚΟ. 
  • Να μην περάσει κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας σε τράπεζες-funds-κοράκια της αγοράς

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *