Διαδικτυακή σύσκεψη νεοδιόριστων Τετάρτη 15/11 στις 6.30μμ

link στο ΖΟΟΜ: https://us02web.zoom.us/j/81448722623

Meeting ID: 814 4872 2623

Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται!

Μαχητικά, συλλογικά, ανυποχώρητα!

Κανένας μόνος/Καμία μόνη! Υπογράφουμε όλοι/όλες νεοδιόριστοι/ες-αναπληρωτ(ρι)ες-μόνιμοι Απεργία Αποχή!

Καλούμε όλους/όλες τους/τις νεοδιόριστους/ες σε διαδικτυακή συνάντηση με τη συμμετοχή και μελών του ΔΣ της ΔΟΕ, προκειμένου να οργανώσουμε την αντίστασή μας, να απαντηθούν όλες οι απορίες.

Καλούμε όλες/όλους να συμμετέχουν στον αγώνα που δίνουμε για το δημόσιο σχολείο και τη θέση μας αυτό. Στο σχολείο που σχεδιάζουν αυτονομία σημαίνει πως δεν υπάρχει θέση για όλους. Σημαίνει φόβος, υποταγή, ανεργία και ατομική ευθύνη. Η μάχη που δίνεται δεν είναι των νεοδιόριστων. Είναι όλων μας αφού υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο, τους όρους εργασίας μας μα και τους όρους ύπαρξής μας  σ’ αυτό.

Υπογράφουμε ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ τη δήλωση απεργίας αποχής της ΔΟΕ για την ατομική αξιολόγηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η απεργία αποχή συνιστά απολύτως νόμιμη, συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας, η οποία καλύπτει όλους/όλες από κάθε πειθαρχική ευθύνη. Η δήλωση συμμετοχής στην απεργία αποχή θωρακίζει τους/τις εκπαιδευτικούς με την κάλυψη που προσφέρει η συμμετοχή σε μια νομικά κατοχυρωμένη συνδικαλιστική μορφή πάλης. 

Καλούμε όλες όλους να δηλώσουν δυναμικά το παρόν σε κάθε συλλογική διαδικασία. Μαχόμαστε συλλογικά! Αυτό φοβούνται, αυτό επιχειρούν να σπάσουν! Να μην το επιτρέψουμε! Κανείς μόνος, καμία μόνη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *