Ο σύλλογος πάει θέατρο: THE LAST BIRD του Keith Johnstone στο θέατρο Μοντέρνοι Καιροί

Ο σύλλογος εξασφάλισε για τους/τις συναδέλφους/ισσες σε περιορισμένο αριθμό εισιτήρια για την παράσταση τις ημέρες Παρασκευή 22/12, 29/12 και 5/1. Όσοι/ες ενδιαφέρεστε καλείται στο 6987070334 μέχρι Τετάρτη πριν τη συγκεκριμένη παράσταση που θα επιλέξετε και κλείνετε θέση αναφέροντας ότι ανήκετε στον ΣΕΠΕ “Ηρώ Κωνσταντοπούλου”. Το εισιτήριο από 15€ στα 8€.

Λίγα λόγια για το έργο:

Το “The Last Bird” του Keith Johnstone είναι μια αντιπολεμική τραγικωμωδία η οποία ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία του Frank Totino, φίλου και επί χρόνια στενού συνεργάτη του συγγραφέα.

Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1971 στη Δανία, σε μια εποχή όπου τρομακτικές εικόνες από τον πόλεμο στο Βιετνάμ είχαν κατακλύσει τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ, ενώ ο συγγραφέας άντλησε επίσης έμπνευση από τον αντιαποικιοκρατικό αγώνα της Αλγερίας εναντίον των Γάλλων, την αγγλική παρουσία στην Τασμανία και τη βελγική κυριαρχία στο Κονγκό.

Το “The Last Bird” διηγείται μια διαχρονική ιστορία που ξεπερνά το αρχικό της πλαίσιο, μιλώντας απευθείας στο σήμερα. Στο τότε το Βιετνάμ, στο σήμερα η Ουκρανία και η Γάζα, το έργο προσφέρει μια συγκλονιστική εξερεύνηση των φρικαλεοτήτων του πολέμου, εξετάζοντας θέματα που παραμένουν επίκαιρα περισσότερο από μισό αιώνα μετά το πρώτο ανέβασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *