Όλοι/όλες στην κινητοποίηση Τρίτη 9/1 στις 12.30μμ στα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους, ΗΣΑΠ Καλλιθέας), το fund που απειλεί με πλειστηριασμό και έξωση τον συνάδελφό μας!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη-fund κοράκι της αγοράς!

Ο σύλλογος κηρύσσει από 1 έως 3 ώρες στάση εργασίας

Την εποχή που οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι δεν ξέρουν πώς θα βγάλουν τον μήνα και ο μισθός εξαφανίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο, εξαιτίας της ακρίβειας και της συνεχούς αύξησης των τιμών στα ήδη πρώτης ανάγκης, η κυβέρνηση συνεχίζει να επιτίθεται και να υποστηρίζει τις τράπεζες και τα οικονομικά funds πετώντας τον κόσμο στον δρόμο πλειστηριάζοντας τα λαϊκά σπίτια. Έχουν καταργήσει το δικαίωμα στη στέγη και προχωρούν με τον πιο ανάλγητο και βάρβαρο τρόπο σε εξώσεις και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ δεν δέχονται να έρθουν σε κανέναν συμβιβασμό με τους ανθρώπους που έχουν ήδη χρυσοπληρώσει τις τράπεζες.

Αντιμέτωπος με αυτή την κατάσταση βρίσκεται αυτό το διάστημα ο συνάδελφός μας Α.Α.!

Το κοράκι fund εξέδωσε κατασχετήρια έκδοση (πλειστηριασμό) για την κατοικία της  οικογένειάς του στο κέντρο της Αθήνας. Το ζήτημα προέκυψε σε μια στιγμή που και οι δύο  γονείς του βρέθηκαν στην πολύ κακή συγκυρία, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν έγκαιρα την οφειλή τους. Τότε η εισπρακτική παραπλανητικά τους καθησύχαζε τηλεφωνικώς να μην ανησυχούν. Το αποτέλεσμα ήταν να μην γίνει στο χρόνο που έπρεπε η ρύθμιση της οφειλής, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις για εξεύρεση βιώσιμης λύσης, και τώρα απαιτούν  υπέρογκη  προκαταβολή αλλιώς προχωρούν σε πλειστηριασμό και έξωση.

Απέναντι σε αυτή την βαρβαρότητα ο συνάδελφός μας  δεν θα είναι μόνος του! Έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του σωματείου μας, των συναδέλφων/ισσών του και του λαϊκού κινήματος  ενάντια στους πλειστηριασμούς που μέχρι τώρα έχει ανακόψει τα σχέδια των αρπακτικών.

Θα σταθούμε δίπλα στον συνάδελφό μας με κάθε τρόπο!

Καλούμε:

  • στην κινητοποίηση Τρίτη 9/1 στις 12.30μμ στα γραφεία της doValue (Κύπρου 27 και Αρχιμήδους) το fund που απειλεί με πλειστηριασμό και έξωση τον συνάδελφό μας! Ο σύλλογος κηρύσσει από 1 έως 3 ώρες στάση εργασίας για τη συμμετοχή των συναδέλφων στην κινητοποίηση
  • Όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία ΣΕΠΕ, ΕΛΜΕ και την ΔΟΕ  να βγάλουν αντίστοιχες ανακοινώσεις στήριξης.
  • Υπερασπιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις το δικαίωμα όλων στη στέγη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Να θεσμοθετηθεί το ακατάσχετο της λαϊκής κατοικίας, να σταματήσουν πλειστηριασμοί και εξώσεις.
  • Να καταργηθεί όλο το νομοθετικό πλαίσιο απελευθέρωσης πλειστηριασμών από 2015 ως σήμερα.
  • Να διαγραφούν τα χρέη λαϊκών  οικογενειών προς τράπεζες- κράτος-ΔΕΚΟ. 
  • Να μην περάσει κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας σε τράπεζες-funds-κοράκια της αγοράς

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ!

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *