Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της doValue, το fund που απειλεί με πλειστηριασμό και έξωση τον συνάδελφό μας! (φωτογραφίες-βίντεο)

Πρώτη δυναμική απάντηση έδωσε ο σύλλογος “Ηρώ Κωνσταντοπούλου” μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου που εργάζεται ο συνάδελφός μας Α.Α. με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της doValue, το κοράκι fund που εξέδωσε κατασχετήρια έκδοση (πλειστηριασμό) για την κατοικία της οικογένειάς του στο κέντρο της Αθήνας. Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου.

Διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι απέναντι στην βαρβαρότητα της κυβέρνησης, των τραπεζών και των οικονομικών funds που επιδιώκουν να πετάξουν τον κόσμο στον δρόμο πλειστηριάζοντας τα λαϊκά σπίτια, ο συνάδελφός μας δεν θα είναι μόνος του! Έχει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του σωματείου μας, των συναδέλφων/ισσών του και του λαϊκού κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς που μέχρι τώρα έχει ανακόψει τα σχέδια των αρπακτικών. Θα σταθούμε δίπλα στον συνάδελφό μας με κάθε τρόπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *