Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση!

Το ΥΠΑΙΘ με δικαστήρια και απειλές, εμείς με αξιοπρέπεια στη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου!

  1. Η Απεργία-Αποχή της ΔΟΕ μέχρι την επίδοση της απόφασης είναι σε πλήρη ισχύ.
  2. Υπογράφουμε όλοι/όλες (νεοδιόριστοι/ες-μόνιμοι/ες-αναπληρωτ(ρι)ες) τη δήλωση Α/Α της ΔΟΕ και πρωτοκολλούμε στο σχολείο.
  3. Σε περίπτωση νέου μέιλ από αξιολογητή/τρια (σύμβουλο ή διευθυντή/ριας/προϊσταμένης) για σύναψη συμβολαίου ενημερώνουμε για τη συμμετοχή μας στην ΑΑ της ΔΟΕ με τον νέο αριθμό πρωτοκόλλου.
  4. Οι στάσεις εργασίας των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ισχύουν κανονικά μια και δεν τις πήγε στα δικαστήρια το ΥΠΑΙΘΑ
  5. Οι στάσεις εργασίας του συλλόγου μας ισχύουν κανονικά. Ο σύλλογος κηρύσσει για τον μήνα Μάρτιο από 1-3 ώρες στάσης εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών όταν οι σχολικοί σύμβουλοι ή/και οι διευθυντ(ρι)ες/προϊσταμένες επιδιώξουν να μπουν στην τάξη μας για την ατομική αξιολόγηση
  6. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της ΓΣ οι στάσεις εργασίας που κάνουν οι νεοδιόριστοι/ες για την ατομική αξιολόγηση αποδίδονται από το απεργιακό ταμείο του σωματείου.
  7. Μπλοκάρουμε τις επισκέψεις των αξιολογητών στα σχολεία μας!  

Στεκόμαστε όλες/όλοι ενωμένες/οι, μια γροθιά με την ιστορική γνώση πως και αυτή τη φορά, η αξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά!

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους/ισσες μας νεοδιόριστους/ες που δεν τσίμπησαν στις απειλές και τους εκβιασμούς 3 χρόνια τώρα και συνεχίζουν! Χαιρετίζουμε κάθε συνάδελφο/ισσα ξεχωριστά που αντιστέκεται, μα και αυτούς/ες που αισθάνονται έντονα τα διλήμματα, καλώντας τους την κρίσιμη αυτή νικηφόρα στιγμή να μην υποχωρήσουν ή/και να αλλάξουν στάση και να είναι παρόντες/ούσες στη μάχη που θα καθορίσει το πώς θα εργαζόμαστε και θα ζούμε ως εργαζόμενοι και ως άνθρωποι. Τη δίνουμε μαζί αυτή τη μάχη, με γνώση που δεν παζαρεύουμε τη ζωή και την εργασία μας.

Ο σύλλογος ΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» υλοποιώντας τις αποφάσεις των γενικών του συνελεύσεων το επόμενο διάστημα θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στη συνέχιση του αγώνα μέχρι τη νίκη!

1.  Απαιτούμε ΔΟΕ/ΟΛΜΕ να επαναπροκηρύξουν ξανά Απεργία-Αποχή.

2.  Καλούμε σε συνεχόμενες επαναπροκηρύξεις της Α-Α με κάθε δυνατό τρόπο (ΑΔΕΔΥ-ΟΛΜΕ/ΔΟΕ-ΕΛΜΕ/Σύλλογοι Εκπ/κών ΠΕ).

3.  Προτείνουμε γύρο Γενικών Συνελεύσεων για επαναπροκήρυξη της Απεργίας – Αποχής από όλους τους Συλλόγους Εκπ/κών ΠΕ και όλες τις ΕΛΜΕ με πρόταση των ΔΟΕ/ΟΛΜΕ, αν το ΥΠΑΙΘΑ βγάλει την Α-Α παράνομη.

4.  Σε συντονισμό με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία, εφόσον ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ αρνηθούν να συνεχίσουν τον αγώνα με επαναπροκήρυξη της Απεργίας-Αποχής, προχωράμε σε κήρυξη απεργίας-αποχής των Συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ/ΕΛΜΕ για να καλύψουμε τα μέλη μας.

5.  Να ληφθούν από ΟΛΜΕ/ΔΟΕ και ΕΛΜΕ/Συλλόγους Εκπ/κών ΠΕ όλα τα μέτρα στήριξης του αγώνα κατά της αξιολόγησης (εξώδικο για Α-Α, εξώδικο μονιμοποίησης νεοδιόριστων, εκδηλώσεις, συζητήσεις, αφίσα, κ.ά.).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *