Αίτημα προς ΔΟΕ για μείωση συνδρομής αναπληρωτών

Αίτημα προς τα μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ για μείωση της συνδρομής των αναπληρωτών στο μισό σε σχέση με την αντίστοιχη των μόνιμων συναδέλφων

Ύστερα από 5 χρόνια άγριας λιτότητας και εφαρμογής αντιλαϊκών – μνημονιακών πολιτικών στην κοινωνία και στην εκπαίδευση (μειώσεις μισθών, μισθολόγιο, φορολεηλασία κλπ.) τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα. Ιδιαίτερα οι χιλιάδες συνάδελφοι αναπληρωτές αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες όταν κάθε χρόνο απολύονται για να ξαναπροσληφθούν τον επόμενο σ΄ άλλο μέρος πολλές φορές.

Στον σύλλογο μας προσλαμβάνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες συνάδελφοι, που αποτελούν πλέον σχεδόν το μισό εκπαιδευτικό δυναμικό. Με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, την καθυστέρηση καταβολής της μισθοδοσίας τους, ως σύλλογος ζητάμε από το ΔΣ της ΔΟΕ την απόφαση για δραστική μείωση της συνδρομής των συναδέλφων στο μισό της αντίστοιχης των μόνιμων εκπαιδευτικών.

Τα σωματεία πρέπει να μπορούν να στηρίζονται στην ενεργή συμμετοχή των μελών τους, και ως εκ τούτου τα μέλη να μπορούν να ανταπεξέλθουν στην καταβολή της συνδρομής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *