… γίνεται εκδήλωση για την ασφάλιση

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της από το 3ομνημόνιο (αυτό που υπέγραψε το καλοκαίρι, κόντρα στη θέληση του λαού όπως εκφράστηκε από το δημοψήφισμα), δημοσίευσε και προωθεί νομοσχέδιο λαιμητόμο, που οδηγεί στο ξεθεμελίωμα των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, με τις ευλογίες των θεσμών ΕΕ-ΕΚΤ-ΕΜΣ-ΔΝΤ και τις κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ.

Η ανάγκη για παλλαϊκή αντίσταση για την απόκρουση και την ανατροπή αυτών των σχεδίων είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Η κλιμάκωση της πάλης για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων, απαιτεί τη συμμετοχή μας, την οργάνωση της αντεπίθεσής μας, τη συσπείρωσή μας μέσα από τον συντονισμό των σωματείων μας. Η δυνατότητές μας να οργανώσουμε τον αγώνα μας είναι μεγάλες. Αυτός ο συντονισμένος αγώνας μπορεί να τους νικήσει!

Μπροστά σ’ αυτή τη κατάσταση, η Δ’ΕΛΜΕ καλεί σε ανοικτή εκδήλωση, την Τρίτη 9/2/2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στις 18.00:

  • τα σωματεία και τους φορείς του Μενιδίου και των γύρω περιοχών, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,
  • τις λαϊκές συνελεύσεις, τις επιτροπές αγώνα,
  • κάθε συλλογικότητα εργαζόμενο και άνεργο, νέο και συνταξιούχο.

για να ενημερωθούμε για αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις του προς κατάθεση νομοσχεδίου που θέλει να βάλει ταφόπλακα στον κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού και να συζητήσουμε το περιεχόμενο και τις μορφές για τη κοινή μας δράση για την απόκρουση του αντιδραστικού νομοσχεδίου,

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ!

ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *