ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Η ΤΕΤΑΡΤΗ 16/6 ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Καλούμε σε συγκέντρωση στις 11πμ στα Προπύλαια και πορεία στο Σύνταγμα μαζί με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία.

Συμμετέχουμε και στο απογευματινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα -προσυγκέντρωση στις 5μμ στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Μετατρέπουμε το Σύνταγμα σε κέντρο αγώνα και περικυκλώνουμε τη Βουλή

ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ – ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΔΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!! 

Μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, έδωσαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας για τη συνέχεια του αγώνα, για να μη ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σαν σκλάβοι στον 21 ο αιώνα! Ανάσα στον αγώνα για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους όπως αξίζει στον 21 ο αιώνα, με σταθερό ωράριο και λιγότερες ώρες δουλειάς με πλήρη δικαιώματα, και όχι σαν σκλάβοι όποτε και όπως απαιτήσουν τα κέρδη του κεφαλαίου. Ανάσα για τη συνέχεια, στον αγώνα για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έφτιαξαν όλες οι κυβερνήσεις με τις «οδηγίες» της ΕΕ, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στο άθλιο νομοθέτημα.

Χαιρετίζουμε όλους και όλες τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα βρέθηκαν στον δρόμο για να διαδηλώσουν ενάντια στο αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη.

Τώρα είναι η ώρα του αγώνα ! Οι εργαζόμενοι  μέσα από τα σωματεία , τους συλλόγους πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Ο σύλλογος μας θα ενισχύσει το απεργιακό μέτωπο με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.  Δίνουμε τη μάχη σε κάθε σχολική μονάδα να δώσει το μήνυμα της απεργίας και του αγώνα.

Επισυνάπτουμε την απόφαση του ΔΣ προς την ΔΟΕ με την απαίτηση κήρυξης 24ωρης απεργίας

Απόφαση της ΔΟΕ για 24ωρη απεργία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *