ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4/9 στις 7.00 μμ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΒΕ – ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Η εφαρμογή της ΕΒΕ είχε σαν αποτέλεσμα την βίαιη εκδίωξη πάνω 40.000 μαθητών από την εισαγωγή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Την ίδια στιγμή σε κλείσιμο και συγχωνεύσεις οδηγούνται περιφερειακά πανεπιστημιακά τμήματα με τραγικά λιγότερους φοιτητές ή καθόλου φοιτητές. Σπρώχνει τη νεολαία στα νύχια των ιδιωτιών ΙΕΚ και κολλεγίων ανοίγοντας νέο πεδίο κερδοφορίας του κεφαλαίου

Μετά από δύο χρόνια τηλεκπαίδευσης και εν μέσω πανδημίας με τεράστια μορφωτικά ελλείμματα και οικονομική δυσχέρεια των οικογενειών η κυβέρνηση της ΝΔ προχώρησε με ταξικό κυνισμό το σχέδιο Ε.Ε,ΟΟΣΑ,ΣΕΒ για τη βίαιη μαζική στροφή της νεολαίας προς την κατάρτιση με το μάτι στο μέλλον για τη δημιουργία ενός ευέλικτου, ελαστικά εργαζόμενου εργατικού δυναμικού. Η αύξηση των εξεταστικών φραγμών με εφαρμογή Τράπεζας Θεμάτων στην Α’ και Β’ Λυκείου ακόμα και πανελλαδικού τύπου εξετάσεις PISA στην Στ’ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου δείχνει πως επιδιώκει να κόψει τις προσδοκίες των παιδιών από πολύ μικρότερη ηλικία.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ  ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ

Συμμετέχουμε και καλούμε στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 3/9 στις 7μμ στα Προπύλαια που οργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές.

Να καταργηθεί ΤΩΡΑ η ελάχιστη βάση εισαγωγής!

Να καλυφθούν τώρα όλες οι κενές θέσεις στα πανεπιστήμια!

Όχι στους ταξικούς φραγμούς και την ιδιωτικοποίηση της Εκπαίδευσης!

Κατάργηση της ΕΒΕ και της Τράπεζας Θεμάτων!

Όχι στις εξετάσεις τύπου PISA στην ΣΤ΄ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *