ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/9 στις 7μμ ΣΤΟ 4ο ΔΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Το πρώτο κουδούνι στα σχολεία χτύπησε μετά από ένα καλοκαίρι όπου ολόκληρη η χώρα δοκιμάστηκε από μια σειρά τραγικά γεγονότα, από το ναυάγιο της Πύλου, τις πυρκαγιές, την προώθηση του αντεργατικού νομοσχέδιου, την ακρίβεια.

Η Δυτική Αττική βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της λαίλαπας με την φωτιά να καίει για άλλη μια φορά την Πάρνηθα και σπίτια στην Φυλή.

Την φρίκη σε όλα αυτά ήρθε να συμπληρώσει  η τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία.

Δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω και τα σχολεία μας άνοιξαν με προβλήματα και ελλείψεις για άλλη μια χρονιά. Με κενά εκπαιδευτικών παντού. Σε δασκάλους τάξεις, ειδικοτήτων και διορισμούς αναπληρωτ(ρι)ών παράλληλης στήριξης λιγότερους από κάθε άλλη χρονιά. Το σκηνικό συμπληρώνουν ακατάλληλα κτίρια, έλλειψη σε σχολικές καθαρίστριες, υποχρηματοδότηση  από το υπουργείο και από τον Δήμο.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά, το σωματείο μας καλεί σε κοινή σύσκεψη την ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Φυλής και τους Συλλόγους Γονέων Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Παρασκευή 22/9 στις 7μμ στο 4ο ΔΣ Άνω Λιοσίων, ώστε να συντονίσουμε τη δράση μας και τις από κοινού κινητοποιήσεις μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *