Ο αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση συνεχίζεται! Επαναπροκήρυξη της ΑΑ από την ΑΔΕΔΥ

Συναδέλφισσες/οι

Το ΥΠΑΙΘΑ, ομολογώντας ότι η αξιολόγηση δεν προχωρά όπως επιδιώκει, χρησιμοποίησε τον προσφιλή του τρόπο, την ποινικοποίηση των αγώνων και με διαδικασίες εξπρές έστειλε την απεργία αποχή της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ στα δικαστήρια και την έβγαλε παράνομη.

Δεν υποχωρούμε!

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας συλλογικά και αταλάντευτα μέχρι τη νίκη, όπως απαίτησαν για μια ακόμη φορά οι χιλιάδες που έκλεισαν τα σχολεία και κατέβηκαν στους δρόμους στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Για τη συνέχιση του αγώνα σημειώνουμε τα εξής:

  1. Η ΑΔΕΔΥ ομόφωνα πήρε απόφαση για κήρυξη απεργίας αποχής, το εξώδικο της οποίας κατατέθηκε την Πέμπτη 29.2 και μας καλύπτει πλήρως.
  2. Σχετικά με νέα δήλωση Απεργίας Αποχής με βάση την προκήρυξη της ΑΔΕΔΥ, θα ενημερώσουμε άμεσα. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε με το ΔΣ και την επιτροπή αγώνα του συλλόγου
  3. Οι στάσεις εργασίας των ΔΟΕ-ΟΛΜΕ ισχύουν κανονικά μια και δεν τις πήγε στα δικαστήρια το ΥΠΑΙΘΑ
  4. Οι στάσεις εργασίας του συλλόγου μας ισχύουν κανονικά. Ο σύλλογος κηρύσσει για τον μήνα Μάρτιο από 1-3 ώρες στάσης εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών όταν οι σχολικοί σύμβουλοι ή/και οι διευθυντ(ρι)ες/προϊσταμένες επιδιώξουν να μπουν στην τάξη τους για την ατομική τους αξιολόγηση/Μπλοκάρισμα των επισκέψεων στα σχολεία
  5. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση της ΓΣ οι στάσεις εργασίας που κάνουν οι νεοδιόριστοι/ες για την ατομική αξιολόγηση αποδίδονται από το απεργιακό ταμείο του σωματείου.

Η Απεργία- Αποχή ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να επαναπροκηρυχτεί και από τη ΔΟΕ στη συνέχεια. Επισυνάπτουμε εκ νέου την ομόφωνη απόφαση της ΓΣ του συλλόγου τον Νοέμβρη του 2023. Σε κάθε περίπτωση, ο σύλλογός μας με βάση την απόφαση της ΓΣ προχωρά στην επαναπροκήρυξη της απεργίας αποχής από την ατομική αξιολόγηση αν δεν το κάνουν οι ομοσπονδίες και οργανώνει συντονισμό με τους άλλους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΔΟΕ: Συνεχίζουμε δυναμικά με την απεργία αποχή που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *