Κάλεσμα σε νέα πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ – ΕΛΜΕ Κυριακή 24/3 στις 5μμ

ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, ΣΕΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου», Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας

Καλούμε σε συντονισμό Συλλόγων Εκπ/κών ΠΕ και ΕΛΜΕ την Κυριακή 24/3 στις 5μμ με διαδικτυακή σύνδεση στο λινκ: https://us02web.zoom.us/j/88238002770

20 ΣΕΠΕ/ΕΛΜΕ έχουν κηρύξει ήδη ΑΠΕΡΓΙΑ -ΑΠΟΧΗ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ, ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ στις Γενικές Συνελεύσεις!

Δεν θα μας υποτάξουν! Ο αυταρχισμός, οι αυθαιρεσίες, οι εκβιασμοί δεν θα περάσουν!

Σε συνέχεια της πανελλαδικής σύσκεψης αγώνα στις 15/3 με τη συμμετοχή 35 εκπαιδευτικών σωματείων για την οργάνωση κοινών αγωνιστικών κινητοποιήσεων-δράσεων-πρωτοβουλιών για τη συνέχεια της μάχης ενάντια στην αξιολόγηση, ενάντια στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και τον κλιμακούμενο αυταρχισμό της, καλούμε σε νέα πανελλαδική σύσκεψη αγώνα την Κυριακή 24/1 στις 5μμ.

Η νέα εγκύκλιος του ΥΠΑΙΘΑ για την έναρξη του Β πεδίου της ατομικής αξιολόγησης ανοίγει πλέον το μέτωπο της αντιπαράθεσης σε όλο τον κλάδο και αναδεικνύει στο εδώ και το τώρα την υποχρέωση όλων, ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ-πρωτοβάθμια σωματεία, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων κηρύσσοντας ΞΑΝΑ Απεργία-Αποχή. Στην ιστορικής σημασίας μάχη που δίνουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Ο αξιολογικός μηχανισμός εντείνει την επίθεση του και απαίτηση των εκπαιδευτικών είναι να μη μείνει κανένας/καμιά χωρίς κάλυψη ούτε για μια μέρα.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία τα οποία αποτελούν την ψυχή του αγώνα κατά της αξιολόγησης μπορούν με κοινή δράση, πρωτοβουλίες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις να συμβάλλουν καθοριστικά στη συνέχιση του αγώνα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *